Een geboortehoroscoop: Jouw handleiding

tekening, horoscoop, astrologisch profiel, missie

Een geboortehoroscoop laten maken is een cadeau voor jezelf. Het is een persoonlijke handleiding die je met je geboorte meekrijgt.

Elk mens draagt het verlangen met zich mee, te worden wie hij is en heel te worden. Het is de roep van de ziel. Alles in hem is al aanwezig. Het leven daagt hem uit om dit naar buiten te brengen.

Wibe Veenbaas, de Maskermaker.

.

Reacties van klanten over de duiding van hun geboortehoroscoop

  • Wauw, dit was heel waardevol. Ik heb meerdere gesprekken met een coach gehad, maar deze sessie heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Bevestiging gekregen en het was ook confronterend. Je brengt dit op een hele prettige manier. Ik ga de opname graag naluisteren en het verder laten bezinken. Hier kan ik wat mee!
  • Een super mooi cadeau voor jezelf! Ik gun dit iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.
  • “Bijzonder. Veel informatie. Ik vind het heel mooi. Ik heb heel vaak een knoop in mijn maag en voel dat ik vast zit. Toen jij zei: ‘Ga maar eens op avontuur, ga maar eens kijken en voelen wat jij wilt in het leven’, toen verdween mijn knoop. Ik voel wat jij zegt. Ik wil mijn vleugels spreiden en kijken. Ik krijg dan echt kriebels. Weer terug naar wie ik echt ben in dit leven en daar over nadenken en weer voelen.”
  • Dank voor de ge-wel-dige sessie. Superfijn! Het was erg waardevol, omdat veel zaken op zijn plek vielen. Je gaf me bevestiging en nieuwe inzichten over mijn gaves. Het antwoord op mijn vraag over welke richting ik op wil met mijn praktijk voelt nu veel dichterbij en aan alle kanten voel en word ik uitgenodigd om mijn plek in te nemen.
  • De duiding was bijzonder. Zo veel herkenning en erkenning! Het heeft ook veel bij me losgemaakt.
  • Zo fijn om bevestiging te krijgen. Je vertelde precies wat ik al even voel, alleen leef ik op dit moment met name mijn valkuilen. Blij dat ik bij jou ook een vervolgtraject ga doen, om eindelijk voor mijn passie te gaan en af te rekenen met die belemmeringen. Ik had deze bevestiging nodig om de stap te maken.

.

Een persoonlijke horoscoop laten maken

Wil jij inzichten in de rode draad en terugkerende worstelingen van jouw leven? Inzichten ontvangen over wie jij in essentie bent?

Wil jij antwoord op vragen als: Wie ben ik nu echt? Wat is mijn impact op anderen? Wie of wat heb ik nodig om gelukkig te zijn en me goed te voelen? Wat houdt me tegen? Hoe kan ik meer betekenis geven aan mijn leven?

Een geboortehoroscoop brengt jouw potentieel, jouw kwaliteiten en wat jij te leren en te geven hebt in dit leven in beeld. Je krijgt inzicht in terugkerende patronen en hoe jij die kunt doorbreken. En je krijgt inzichten in jouw gift aan de wereld.: Wat heb jij te betekenen voor mensen die jij niet kent? Denk hierbij ook aan aanwijzingen voor het werk wat het beste bij je past.

Bij het maken van jouw persoonlijke horoscoop kijk ik naar de stand van alle planeten op jouw precieze geboortetijd. De stand van de Maan, Mars, Venus, Mercurius, de Zon, Pluto, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Chiron hebben allemaal hun eigen betekenis en invloed op elkaar. Deze samenhang maakt jou tot wie jij bent.

Dit is ook het antwoord op de vraag, waarom je je vaak niet herkent in horoscopen in tijdschriften. Daar kijken ze alleen naar de stand van de zon (jouw sterrenbeeld). En jij bent zoveel meer dan dat. Jij bent een uniek wezen, met unieke eigenschappen en kwaliteiten.

.

Uitleg geboortehoroscoop – evolutionaire astrologie

Er zijn verschillende vormen van astrologie. Ik werk vanuit de evolutionaire astrologie. Ik kijk met name naar jouw potentieel en de rode draad in jouw leven. Naar waar jij behoefte aan hebt in dit leven. En waar jij vanuit je karma, of oude pijn uit je familielijn, uitgenodigd wordt om naar je zielsmissie toe te leven. De reis van de ziel wordt het ook wel genoemd.

Welke lessen heb jij te leren in dit leven?

Het gaat hierbij niet om een eindbestemming. Ik omschrijf het altijd als een dans. 2 stappen vooruit op weg naar je zielsmissie en weer een stap terug naar je oude patroon. En weer 2 stappen voorwaarts. Het gaat om mindful jouw levenslessen te integreren in je leven.

Op jouw horoscooptekening staan de planeten, dierenriemtekens en huizen afgebeeld, samen met lijnen en andere tekentjes. Al deze informatie samen laat zien wie jij in essentie bent en wat jouw ontwikkelingsweg is. Je krijgt inzichten in jouw relatie met anderen en in terugkerende thema’s in jouw leven. De duiding geeft inzicht in jouw kwaliteiten en talenten, jouw valkuilen en jouw zielsmissie. Na afloop voel jij dat je duidelijk een keuze hebt.

.

Keuzes maken die passen bij jou

Je krijgt met een duiding van jouw geboortehoroscoop inzichten en richting waardoor jij de juiste keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij wie jij werkelijk bent. Wat is voedend voor jou en wat trekt jouw leeg? Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing voor jezelf. Die alleen klopt voor jou, omdat iedereen uniek is.

Voor de ene persoon is het het fijn om te reizen en de ander haalt nu juist energie door een fijn thuis te creëren. De ene persoon wil zoveel mogelijk ervaringen op doen in het leven, terwijl de ander het leven wil begrijpen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en kwaliteiten. Als je die kent van jezelf, dan kun je veel gemakkelijker de juiste keuzes maken voor jezelf en hier berusting in vinden. Ook als anderen er een andere kijk op hebben.

Het gaat tenslotte om jouw leven.

Vanuit jouw geboortehoroscoop ontvang je ook inzicht over welke manier voor jou het fijnst is om keuzes te maken.

Lees verder onder de afbeelding.

.

Jouw persoonlijke horoscoop als basis

De (h)erkenning die ontstaat uit wat ik met je deel, is al helend. Wat vergeten was, wordt weer herinnerd. Puzzelstukjes vallen op hun plaats. De duiding geeft veel inzichten en informatie. Alleen de inzichten veranderen vaak niet zoveel. Het gaat erom dat je de opgedane inzichten integreert in je leven. Waardoor er iets verandert en je echt jouw leven gaat leiden.

Een horoscoopduiding is daarom een vast onderdeel en start van de 3 maanden coachbegeleiding die ik aanbied. Op weg naar een persoonlijke transformatie. Je geboortehoroscoop wordt als een hele fijne basis ervaren. Om vandaar uit verder te bouwen naar de persoon die jij graag wilt zijn. In lijn met wie jij echt bent.

Vanuit de duiding van je horoscoop gaan we samen aan de slag met jouw verdere vragen, worstelingen en verlangens. Een perfect beginpunt voor een krachtige verbinding met jezelf.

LET OP: het is geen toekomstvoorspelling en ik kan ook niet zien waar jij staat in jouw proces. Het zijn richtingaanwijzers die je krijgt en die al vast stonden vanaf het moment dat je geboren werd. Het is aan jou wat jij ermee gedaan hebt, of mee gaat doen.

Lees reviews van vrouwen die coachbegeleiding hebben ontvangen, met als basis een geboortehoroscoop.

.

Een voorbeeld uit mijn praktijk

Sanne vond heel veel dingen leuk en interessant maar hield niks vol. Ze wilde helderheid in haar vraag waarom ze overal mee stopte en richting krijgen in haar passie. De horoscoopduiding heeft haar mooie inzichten gegeven.

Lees deze blog over Sanne’s weg op zoek naar haar antwoorden.

.

Wil jij een persoonlijke horoscoop laten maken?

Op dit moment doe ik alleen geboortehoroscopen duiden gekoppeld aan een coachbegeleiding van 3 maanden.

Ik bereid jouw horoscoop eerst goed voor en deel daarna in een sessie van 1,5 tot 2 uur de inzichten die ik uit jouw horoscooptekening haal. In die sessie is er ruimte voor jouw vragen, of wat je wilt delen naar aanleiding van wat ik je vertel. Het wordt altijd als een intens en waardevol gesprek ervaren, waarmee je met veel inzichten en brainfood, zoals een vrouw ooit zei, naar huis gaat.

De sessie wordt opgenomen, zodat je hem zo vaak als je wilt na kunt luisteren en je tijdens de sessie geen aantekeningen hoeft te maken. Je kunt dan gehele sessie echt bij jouw duiding blijven. De audio opname en horoscooptekening ontvang je na afloop. En vervolgens nog 4 cdachgeprekken voor meer verdieping en daadkracht om ook echt met de inzichten aan de slag te gaan.

Heb jij interesse in een persoonlijke duiding van jouw horoscoop als start van 3 maanden coach begeleiding? Ben jij op zoek naar wie je werkelijk bent en wat jij wilt? En wil jij meer innerlijke rust en zelfliefde ervaren?

Lees meer over mijn manier van holistisch en systemisch coachen.

Liefs Els 💫

.

Vragen over geboortehoroscoop

Ik krijg wel eens vragen via de mail van mensen die overwegen om een horoscoop te duiden. Ik beantwoord hier de meest voorkomende vragen.

  • Wat is het verschil met een persooniljkheidstest?

Een persoonlijkheidstest wordt meestal beantwoord met je verstand. Je geeft hierbij vaak sociaal wenselijke antwoorden. Of antwoorden waarvan jij denkt dat het zo is. Maar ben jij dit echt? Of heb je je een eigenschap eigen gemaakt vanuit overleving, of vanuit verwachtingen van buitenaf? Of omdat jij zo heel graag wilt zijn.

Een duiding van een horoscoop gaat over jouw ziel. Jij krijgt inzichten aangereikt, waarbij jij voelt dat het klopt en/of dat je geraakt wordt door wat ik zeg. Er worden zich kwaliteiten en informatie herinnert die je met je verstand niet kon bedenken. Vaak zijn mensen zich niet bewust van hun kwaliteiten, omdat ze deze afgeleerd hebben. Omdat ze bijvoorbeeld hoorden van hun omgeving dat ze teveel van iets lieten zien. Deze kwaliteiten worden vanuit een duiding weer herinnerd.

  • Wat is het verschil tussen een duiding uitgewerkt op papier, of via een gesprek met jou?

Het voordeel van een duiding hoe ik hem aanbied is dat je direct vragen kunt stellen, of je herkenning kunt delen. Ook als je iets niet herkent. Dit maakt het heel persoonlijk en je kunt de inzichten zo direct verhelderen met je huidige situatie. Met dat waar jij nu tegenaan loopt.

Ik help je dan waar mogelijk direct al verder met tips, hoe jij hier anders mee om kunt gaan. Ik heb aan 2 vrouwen een duiding gegeven, die eerder een duiding op papier opgestuurd hebben gekregen, zonder persoonlijk contact. Ze zeiden dat het heel veel was, maar dat ze de verbanden misten tussen alle elementen die je uit een geboortehoroscoop haalt. Ze vonden het lastig om de vertaling te maken naar hun huidige situatie. Wat maakte dat ze er niet veel mee konden. Dat is uiteraard ontzettend jammer van je investering.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij jouw geboorte horoscoop laten maken? Ik coach jou graag op weg naar wie jij werkelijk bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *