Een geboortehoroscoop: Jouw handleiding

Een geboortehoroscoop laten maken is een cadeau voor jezelf. Het is een persoonlijke handleiding die je met je geboorte meekrijgt.

Elk mens draagt het verlangen met zich mee, te worden wie hij is en heel te worden. Het is de roep van de ziel. Alles in hem is al aanwezig. Het leven daagt hem uit om dit naar buiten te brengen.

Wibe Veenbaas, de Maskermaker.

.

Reacties van klanten over de duiding van hun geboortehoroscoop

  • Wauw, dit was heel waardevol. Ik heb meerdere gesprekken met een coach gehad, maar deze sessie heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Bevestiging gekregen en het was ook confronterend. Je brengt dit op een hele prettige manier. Ik ga de opname graag naluisteren en het verder laten bezinken. Hier kan ik wat mee!
  • Een super mooi cadeau voor jezelf! Ik gun dit iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.
  • Een handleiding voor mezelf. Het heeft me richting  gegeven in mijn zoektocht naar mezelf en mij geholpen in keuzes maken die het best bij mij passen. Het voelde als het krijgen van richtingaanwijzers. De aanwijzingen over mijn gift aan de wereld zal me ook verdere vervulling geven aan mijn leven. 
  • Dank voor de ge-wel-dige sessie. Superfijn! Het was erg waardevol, omdat veel zaken op zijn plek vielen. Je gaf me bevestiging en nieuwe inzichten over mijn gaves. Het antwoord op mijn vraag over welke richting ik op wil met mijn praktijk voelt nu veel dichterbij en aan alle kanten voel en word ik uitgenodigd om mijn plek in te nemen.
  • De duiding was bijzonder. Zo veel herkenning! Het heeft ook veel bij me losgemaakt.
  • Zo fijn om bevestiging te krijgen. Je vertelde precies wat ik al even voel, alleen leef ik op dit moment met name mijn valkuilen. Blij dat ik bij jou ook een vervolgtraject ga doen, om eindelijk voor mijn passie te gaan en af te rekenen met die belemmeringen. Ik had deze bevestiging nodig om de stap te maken.

.

Een persoonlijke horoscoop laten maken

Wil jij inzichten in de rode draad en terugkerende worstelingen van jouw leven? Inzichten ontvangen over wie jij in essentie bent?

Wil jij antwoord op vragen als: Wie ben ik nu echt? Wat is mijn impact op anderen? Wie of wat heb ik nodig om gelukkig te zijn en me goed te voelen? Wat houdt me tegen? Hoe kan ik meer betekenis geven aan mijn leven?

Een geboortehoroscoop brengt jouw potentieel, jouw kwaliteiten en wat jij te leren en te geven hebt in dit leven in beeld. Je krijgt inzicht in terugkerende patronen en hoe jij die kunt doorbreken. En je krijgt inzichten in jouw gift aan de wereld.: Wat heb jij te betekenen voor mensen die jij niet kent? Denk hierbij ook aan aanwijzingen voor het werk wat het beste bij je past.

Bij het maken van jouw persoonlijke horoscoop kijk ik naar de stand van alle planeten op jouw precieze geboortetijd. De stand van de Maan, Mars, Venus, Mercurius, de Zon, Pluto, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Chiron hebben allemaal hun eigen betekenis en invloed op elkaar. Deze samenhang maakt jou tot wie jij bent.

Dit is ook het antwoord op de vraag, waarom je je vaak niet herkent in horoscopen in tijdschriften. Daar kijken ze alleen naar de stand van de zon (jouw sterrenbeeld). En jij bent zoveel meer dan dat. Jij bent een uniek wezen, met unieke eigenschappen en kwaliteiten.

.

Uitleg geboortehoroscoop – evolutionaire astrologie

Er zijn verschillende vormen van astrologie. Ik werk vanuit de evolutionaire astrologie. Ik kijk met name naar jouw potentieel en de rode draad in jouw leven. Naar waar jij behoefte aan hebt in dit leven. En waar jij vanuit je karma, of oude pijn uit je familielijn, uitgenodigd wordt om naar je zielsmissie toe te leven. De reis van de ziel wordt het ook wel genoemd.

Welke lessen heb jij te leren in dit leven?

Het gaat hierbij niet om een eindbestemming. Ik omschrijf het altijd als een dans. 2 stappen vooruit op weg naar je zielsmissie en weer een stap terug naar je oude patroon. En weer 2 stappen voorwaarts. Het gaat om mindful jouw levenslessen te integreren in je leven.

Op jouw horoscooptekening staan de planeten, dierenriemtekens en huizen afgebeeld, samen met lijnen en andere tekentjes. Al deze informatie samen laat zien wie jij in essentie bent en wat jouw ontwikkelingsweg is. Je krijgt inzichten in jouw relatie met anderen en in terugkerende thema’s in jouw leven. De duiding geeft inzicht in jouw kwaliteiten en talenten, jouw valkuilen en jouw zielsmissie. Na afloop voel jij dat je duidelijk een keuze hebt.

.

Keuzes maken die passen bij jou

Je krijgt met een duiding van jouw geboortehoroscoop inzichten en richting waardoor jij de juiste keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij wie jij werkelijk bent. Wat is voedend voor jou en wat trekt jouw leeg? Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing voor jezelf. Die alleen klopt voor jou, omdat iedereen uniek is.

Voor de ene persoon is het het fijn om te reizen en de ander haalt nu juist energie door een fijn thuis te creëren. De ene persoon wil zoveel mogelijk ervaringen op doen in het leven, terwijl de ander het leven wil begrijpen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en kwaliteiten. Als je die kent van jezelf, dan kun je veel gemakkelijker de juiste keuzes maken voor jezelf en hier berusting in vinden. Ook als anderen er een andere kijk op hebben.

Het gaat tenslotte om jouw leven.

.

Lees meer over trouw zijn aan jezelf en aan waar jij behoefte aan hebt.

.

Jouw persoonlijke horoscoop als basis

Een horoscoopduiding is een vast onderdeel en start van mijn coachtrajecten. Naast een losse duiding is het dus mogelijk om het met vervolg coaching te ontvangen. Dit laatste kan ik je van harte aanraden, omdat je zo de inzichten met hulp van mij integreert in je leven.

De (h)erkenning die ontstaat uit wat ik met je deel, is al helend. Wat vergeten was, wordt weer herinnert, om dit uiteindelijk bewust los te laten, of te transformeren. Puzzelstukjes vallen op hun plaats. Vanuit de duiding van je horoscoop gaan we samen aan de slag met jouw verdere vragen, worstelingen en verlangens. Een perfect beginpunt voor een krachtige verbinding met jezelf te creëren.

LET OP: het is geen toekomstvoorspelling en ik kan ook niet zien waar jij staat in jouw proces. Het zijn richtingaanwijzers die je krijgt en die al vast stonden vanaf het moment dat je geboren werd. Het is aan jou wat jij ermee gedaan hebt, of mee gaat doen.

.

Een voorbeeld uit mijn praktijk

Sanne vond heel veel dingen leuk en interessant maar hield niks vol. Ze wilde helderheid in haar vraag waarom ze overal mee stopte en richting krijgen in haar passie. De horoscoopduiding heeft haar mooie inzichten gegeven.

Lees deze blog over Sanne’s weg op zoek naar haar antwoorden.

.

Wil jij een persoonlijke horoscoop laten maken?

1 keer per maand heb ik ruimte voor een losse duiding van je horoscoop.

Ik bereid jouw horoscoop eerst goed voor en deel daarna in een sessie van 1,5 uur de inzichten die ik uit jouw horoscooptekening haal. In die sessie is er ruimte voor jouw vragen, of wat je wilt delen naar aanleiding van wat ik je vertel. Het wordt altijd als een intens en waardevol gesprek ervaren, waarmee je met veel inzichten en brainfood, zoals een vrouw ooit zei, naar huis gaat.

De sessie wordt opgenomen, zodat je hem zo vaak als je wilt na kunt luisteren en je tijdens de sessie geen aantekeningen hoeft te maken. De audio en horoscooptekening ontvang je na afloop. Jouw investering hiervoor is € 227,-. Het is het zeker waard!

Een mooi cadeau voor jezelf, of voor iemand die jij graag meer inzichten in het leven gunt, zoals je dochter, of nichtje.

Het is ook mogelijk om inzichten te ontvangen vanuit de huidige planeetstanden, die de planeten in jouw geboortehoroscoop raken. Dit wordt vaak gevraagd op het einde / begin van het jaar. Het geeft richting aan met welke intenties jij het komend jaar in gaat en welke levensgebieden er geactiveerd worden. Dit kun je uiteraard ook in een ander maand van het jaar ontvangen.

Heb jij interesse in een persoonlijke duiding van jouw horoscoop? Laat het me weten via de contactpagina, of stuur me een mailtje naar info@elsvandongen.com.

Liefs Els 💫

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *