Een geboortehoroscoop: Jouw handleiding.

tekening, horoscoop, astrologisch profiel, missie

Wil jij antwoord op de vragen: Wie ben ik nu echt? Hoe kom ik over op anderen? Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn en me goed te voelen? wie heb ik nodig op mijn pad? Wat is mijn gift aan de wereld? Wil jij inzichten in de rode draad en terugkerende worstelingen van jouw leven?

Op deze vragen krijg jij antwoord bij het duiden van jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

.

Reacties van klanten over de duiding van hun geboortehoroscoop

  • Wauw, dit was heel waardevol. Ik heb meerdere gesprekken met een coach gehad, maar deze sessie heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Bevestiging gekregen en het was ook confronterend. Je brengt dit op een hele prettige manier. Ik ga de opname graag naluisteren en het verder laten bezinken. Hier kan ik wat mee!
  • Een super mooi cadeau voor jezelf! Ik gun dit iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.
  • Een handleiding voor mezelf. Het heeft me richting  gegeven in mijn zoektocht naar mezelf en mij geholpen in keuzes maken die het best bij mij passen. Het voelde als het krijgen van richtingaanwijzers. De aanwijzingen over mijn gift aan de wereld zal me ook verdere vervulling geven aan mijn leven. 
  • Dank voor de ge-wel-dige sessie. Superfijn! Het was erg waardevol, omdat veel zaken op zijn plek vielen. Je gaf me bevestiging en nieuwe inzichten over mijn gaves. Het antwoord op mijn vraag over welke richting ik op wil met mijn praktijk voelt nu veel dichterbij en aan alle kanten voel en word ik uitgenodigd om mijn plek in te nemen.
  • De duiding was bijzonder. Zo veel herkenning! Een mooi uitgangspunt om aan het werk te gaan met o.a. mijn talenten, mijn onzekerheden en de dingen die me in de weg staan om te zijn wie ik werkelijk ben.
  • Zo fijn om bevestiging te krijgen. Je vertelde precies wat ik al even voel, alleen leef ik op dit moment met name mijn valkuilen. Blij dat ik bij jou ook een vervolgtraject ga doen, om eindelijk voor mijn passie te gaan en af te rekenen met die belemmeringen. Ik had deze bevestiging nodig om de stap te maken.


Een geboortehoroscoop onzin?

Ik krijg wel eens reacties met ongeloof als ze horen over een horoscoop. Ik kan het me aan de ene kant voorstellen, want het is toch te bizar voor woorden dat de stand van de planeten zoveel invloed op ons leven hebben?!

Toch is het zo. Velen merken het al aan de volle maan. Ze slapen dan bijvoorbeeld onrustiger. En dan heb je naast de maan ook nog de planeten Mars, Venus, Mercurius, de Zon, Pluto, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Chiron. Die allemaal hun eigen betekenis en invloed hebben.

.

Iedereen is uniek!

Met een geboortehoroscoop kijk ik naar de standen van alle planeten hoe ze stonden op jouw precieze geboortetijd. Er zijn veel verschillende vormen van astrologie. Ik kijk met name naar jouw potentieel in jouw tekening en decrode draad in jouw leven.

Op jouw horoscooptekening staan de planeten, dierenriemtekens en huizen afgebeeld, samen met lijnen en andere tekentjes. Al deze informatie samen laten zien wie jij van nature bent en wat jouw ontwikkelingsweg is. Denk aan jouw kwaliteiten en talenten èn jouw valkuilen. Hoe kom jij over op anderen. Wie heb jij nodig op jouw pad. Wat heb jij nodig om gelukkig en vitaal te zijn. En wat is jouw bijdrage in dit leven.

.

Keuzes maken die passen bij jou

Je krijgt met een duiding van jouw geboortehoroscoop veel inzichten en richting waardoor jij de juiste keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij wie jij werkelijk bent. Zodat het kloppend voelt voor jou. Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing voor jezelf. Die alleen klopt voor jou, omdat iedereen uniek is.

Voor de ene persoon is het het fijn om te reizen en de ander haalt nu juist energie door een fijn thuis te creëren. De ene persoon wil nu juist zoveel mogelijk ervaringen op doen in het leven, terwijl de ander nu juist het leven wil begrijpen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en kwaliteiten. Als je die kent van jezelf, dan kun je veel gemakkelijker de juiste keuzes maken voor jezelf en hier berusting in vinden. Ook als anderen er een andere kijk op hebben.

Het gaat tenslotte om jouw leven.

.

.

Jouw gift aan de wereld

Ik geloof dat we allemaal met een bepaalde reden hier op aarde zijn gekomen. We zijn hier om iets te leren. We hebben iets te betekenen in dit leven. Iets te geven aan de wereld. Wij allemaal, dus jij ook!

Wil jij weten wat jij te betekenen hebt voor mensen die jij niet kent? Wil jij meer inzichten over wie jij bent en nodig hebt? Dan is een duiding van jouw horoscoop een aanrader.

.

Een coachsessie met astrologie

In een sessie waar ik met je meekijk naar jouw geboortehoroscoop, krijg je antwoord op bovenstaande vragen. Ik zet astrologie in als middel om jouw potentieel, jouw kwaliteiten en wat jij te leren en te geven hebt in dit leven in beeld te brengen. Je krijgt inzicht in patronen die jij kunt doorbreken en wat jou helpt tegen stress.

LET OP: het is geen toekomstvoorspelling en ik kan ook niet zien waar jij staat in jouw proces. Het zijn richtingaanwijzers die je krijgt en het is aan jou wat jij ermee doet.

In de sessie is er ruimte voor het delen van jouw ervaringen of vragen en denk ik graag met je mee over jouw ideeën en wat ik terug kan zien in jouw geboortehoroscoop. Het meedenken en in gesprek gaan over je aangereikte inzichten wordt als erg prettig ervaren. Zo blijft het niet bij inzichten, maar gaat het ook meteen leven.

.

Lees hier een blog over een ervaringsverhaal van een vrouw die ik begeleid heb en op zoek was naar haar passie. Een horoscoopduiding was hier een belangrijk onderdeel van.

.

.

innerlijke rust, innerlijke vrijheid
Wil jij meer inspiratie om voor jezelf te kiezen en te gaan voor je verlangen? Vraag dan hierboven het gratis ebook aan voor meer innerlijke rust, vertrouwen en zingeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *