Een geboortehoroscoop laten maken is een cadeau voor jezelf. Het is een persoonlijke handleiding die je met je geboorte meekrijgt.

Elk mens draagt het verlangen met zich mee, te worden wie hij is en heel te worden. Het is de roep van de ziel. Alles in hem is al aanwezig. Het leven daagt hem uit om dit naar buiten te brengen.

Wibe Veenbaas, de Maskermaker.

.

Reacties van klanten over de duiding van hun geboortehoroscoop

  • Wauw, dit was heel waardevol. Ik heb meerdere gesprekken met een coach gehad, maar deze sessie heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Bevestiging gekregen en het was ook confronterend. Je brengt dit op een hele prettige manier. Ik ga de opname graag naluisteren en het verder laten bezinken. Hier kan ik wat mee!
  • Een super mooi cadeau voor jezelf! Ik gun dit iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.
  • Een handleiding voor mezelf. Het heeft me richting  gegeven in mijn zoektocht naar mezelf en mij geholpen in keuzes maken die het best bij mij passen. Het voelde als het krijgen van richtingaanwijzers. De aanwijzingen over mijn gift aan de wereld zal me ook verdere vervulling geven aan mijn leven. 
  • Dank voor de ge-wel-dige sessie. Superfijn! Het was erg waardevol, omdat veel zaken op zijn plek vielen. Je gaf me bevestiging en nieuwe inzichten over mijn gaves. Het antwoord op mijn vraag over welke richting ik op wil met mijn praktijk voelt nu veel dichterbij en aan alle kanten voel en word ik uitgenodigd om mijn plek in te nemen.
  • De duiding was bijzonder. Zo veel herkenning! Een mooi uitgangspunt om aan het werk te gaan met o.a. mijn talenten, mijn onzekerheden en de dingen die me in de weg staan om te zijn wie ik werkelijk ben.
  • Zo fijn om bevestiging te krijgen. Je vertelde precies wat ik al even voel, alleen leef ik op dit moment met name mijn valkuilen. Blij dat ik bij jou ook een vervolgtraject ga doen, om eindelijk voor mijn passie te gaan en af te rekenen met die belemmeringen. Ik had deze bevestiging nodig om de stap te maken.

.

Een geboortehoroscoop laten maken

Wil jij inzichten in de rode draad en terugkerende worstelingen van jouw leven? Wil jij inzichten ontvangen over wie jij in essentie bent?

Antwoord op vragen als: Wie ben ik nu echt? Wat is mijn impact op anderen? Wie of wat heb ik nodig om gelukkig te zijn en me goed te voelen? Wat houdt me tegen? Hoe kan ik meer betekenis geven aan mijn leven?

Deze antwoorden zijn te vinden in jouw horoscooptekening. Met de duiding van jouw persoonlijke horoscoop kijk ik naar de stand van alle planeten op jouw precieze geboortetijd. De stand van de Maan, Mars, Venus, Mercurius, de Zon, Pluto, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Chiron hebben allemaal hun eigen betekenis en invloed op elkaar. Deze samenhang maakt jou tot wie jij bent.

Dit is ook het antwoord op de vraag, waarom je je vaak niet herkent in horoscopen in tijdschriften. Daar kijken ze alleen naar de stand van de zon (jouw sterrenbeeld).

.

Horoscooptekening

Er zijn verschillende vormen van astrologie. Ik kijk met name naar jouw potentieel en de rode draad in jouw leven. Naar waar jij behoefte aan hebt in dit leven.

Op jouw horoscooptekening staan de planeten, dierenriemtekens en huizen afgebeeld, samen met lijnen en andere tekentjes. Al deze informatie samen laat zien wie jij in essentie bent en wat jouw ontwikkelingsweg is. Je krijgt inzichten in jouw relatie met anderen en in terugkerende thema’s in jouw leven. De duiding geeft inzicht in jouw kwaliteiten en talenten, jouw valkuilen en jouw zielsmissie. Na afloop voel jij dat je duidelijk een keuze hebt.

.

Keuzes maken die passen bij jou

Je krijgt met een duiding van jouw geboortehoroscoop inzichten en richting waardoor jij de juiste keuzes kunt maken. Keuzes die passen bij wie jij werkelijk bent. Wat is voedend voor jou en wat trekt jouw leeg? Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing voor jezelf. Die alleen klopt voor jou, omdat iedereen uniek is.

Voor de ene persoon is het het fijn om te reizen en de ander haalt nu juist energie door een fijn thuis te creëren. De ene persoon wil nu juist zoveel mogelijk ervaringen op doen in het leven, terwijl de ander nu juist het leven wil begrijpen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en kwaliteiten. Als je die kent van jezelf, dan kun je veel gemakkelijker de juiste keuzes maken voor jezelf en hier berusting in vinden. Ook als anderen er een andere kijk op hebben.

Het gaat tenslotte om jouw leven.

.

Lees meer over je omringen met mensen die geloven in jou.

Lees meer over trouw zijn aan jezelf en aan waar jij behoefte aan hebt.

..

Coachbegeleiding met jouw horoscoop als basis

Een geboortehoroscoop is de basis van mijn coachbegeleiding. Het is een beginpunt en brengt jouw potentieel, jouw kwaliteiten en wat jij te leren en te geven hebt in beeld. Je krijgt inzicht in terugkerende patronen en hoe jij die kunt doorbreken.

De (h)erkenning die ontstaat uit het verhaal wat ik met je deel, is al helend. Puzzelstukjes vallen op hun plaats. Vanuit deze eerste sessie gaan we samen aan de slag met jouw verdere vragen en worstelingen.

LET OP: het is geen toekomstvoorspelling en ik kan ook niet zien waar jij staat in jouw proces. Het zijn richtingaanwijzers die je krijgt en het is aan jou wat jij ermee doet.

.

Een voorbeeld uit mijn praktijk

Sanne vond heel veel dingen leuk en interessant maar hield niks vol. Ze wilde helderheid in haar vraag waarom ze overal mee stopte en richting krijgen in haar passie. De horoscoopduiding heeft haar mooie inzichten gegeven.

Lees deze blog over Sanne’s weg op zoek naar haar antwoorden.

.

Wil jij jezelf beter leren kennen? Ik heb 52 inspirerende vragen voor jou om een stap dichterbij jezelf te komen. Om te ontdekken wie jij bent en wat jij leuk vindt om te doen. Je vraagt zie hierboven aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.