Els van Dongen | Holistisch coach | Persoonlijke ontwikkeling

Alles is mogelijk! Je kunt én bent zoveel meer dan je denkt

 

Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik voelde me minderwaardig, alsof ik er niet toe deed. Een paar grote verlieservaringen hebben dit gevoel versterkt. Daarnaast was ik een enorme twijfelkont en perfectionist en stond wat de ander wenste voorop. Dit maakte dat ik het erg lastig vond om keuzes te maken die juist voelden voor mij.

Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken.

Ik stond stil bij wat echt belangrijk is voor mij en ben daarin stappen gaan zetten naar een betekenisvol leven. Op dat moment kwam ik erachter hoe waardevol het is om van betekenis te zijn. We zijn hier namelijk op aarde om te groeien, om te genieten en om onze kwaliteiten en gaves tot uiting te brengen.

Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan sinds ik ervaren heb hoe het ook kan in dit leven. Het vertrouwen in mezelf en in het groter geheel is erg gegroeid. Ik leef nu steeds vaker vanuit overgave en dit geeft enorm veel vrijheid, rust, energie en vertrouwen.

 
 
"Angst en zelfafwijzing maakte plaats voor zelfacceptatie 
en ZELFLIEFDE.
Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen.
Een gevangen gevoel maakte plaats voor een bevrijd gevoel en mijn veerkracht groeide.
Van overleven naar LEVEN."
 

 Merk jij dat de gedachten "Is dit het nou?" of "ik ben niet goed genoeg" regelmatig door je hoofd schieten? Of ga jij nu gebukt door een ingrijpende levensverandering? Zou jij meer uit het leven willen halen, dan je nu doet?

Wat als je eindelijk INNERLIJKE RUST en VOLDOENING ervaart en van daaruit gaat handelen?
Laat mij je helpen. Ik zie snel het potentieel van de ander en vanuit mijn levenservaring en betrokkenheid help ik je graag bij je zoektocht naar zichzelf.

Ik help je weer in verbinding te komen met wat je diep van binnen wilt en wie je werkelijk bent.

Met holistisch coachen, systemisch werken, evolutionaire astrologie en mijn grote ervaring met manifesteren, begeleid ik jou voorbij belemmeringen en/of verlieservaringen. Op zoek naar jouw ware zelf en zelfliefde, waardoor jij weer gaat geloven in jezelf.

Dit alles geeft zoveel vrijheid, dat gun ik jou! 

In onderstaande interview deel ik onder andere over mijn eerste grote
Kies voor jezelf ervaring en wat deze stap voor positieve gevolgen heeft gekregen voor mijn leven.

 

 
  • Liefs, J.
    "Je openheid over je eigen verhaal en je positiviteit spraken me meteen aan. Herkenning. Na een droomschaal bij je gemaakt te hebben wist ik dat ik een traject bij je wilde doen. Om meer tot mezelf te komen en vertrouwen terug te krijgen voor de toekomst en mijn dromen. Mijn obstakel was wel de investering. Gun ik me dat? Als co-ouder alleen is het financieel toch keuzes maken na een scheiding. Maar wat ben ik blij dat ik deze investering in mezelf heb gestopt. Uiteindelijk ben ik er niet alleen beter van geworden, ook mijn meisjes. Zij hebben weer een blije mama terug die meer in haarzelf geloofd. Het signaal oppikken wanneer ik weer een keer in mijn oude valkuil stap en daar op een juiste manier mee om gaan. Voor mezelf. Dat is een punt wat ik als pleaser heel mijn leven moeilijk heb gevonden. Dat heb je me wel echt geleerd Els. Maar ook... hoe is dit gedrag ontstaan, wat doe je daarmee en niet alleen maar graven in dat verleden. Bijzonder. Daarbij vind ik je brede aanpak prettig. Met astrologie (wat ik een grote aanwinst vind) mediteren, manifesteren, familieopstellingen etc. Er is een goede basis neergezet. Ook vond ik het fijn dat ik altijd bij je terecht kon. Ik ga onze ingesproken appjes missen! Zo fijn hoe je weer na je antwoord anders kunt gaan denken en voelen. Het is gewoon een feestje met je om te leren in dit leven. Ik ben uiteindelijk ook bij mijn wens uitgekomen, mijn baan waar mijn ogen van gaan twinkelen. Waarvan ik 2 maanden geleden nog zei: ”Dat kan niet!!” En nu ga ik mijn eigen pad beklimmen en steeds meer volgen. Je bent zo’n positief optimistisch reëel persoon met wilskracht en mooie levensvisie. Je bent een voorbeeld voor mij. Ik ben je heel dankbaar voor alles wat je me hebt geleerd en als persoon. Het was de investering zeker waard. Speciaal plekje in mijn hart."
    Liefs, J.