Dit is het moment om jezelf te ontdekken!

Je zit thuis op de bank en voelt dat je een verandering wenst. Je bent op zoek naar meer verbinding met jezelf, zodat je gaat doen wat jij echt wilt. 

Vanaf nu wil je meer tijd voor jezelf en stilstaan bij wie je diep van binnen bent en wat jou gelukkig maakt.
Aandacht voor jou, in plaats van je aanpassen aan je gezinsleven, vrienden en aan verwachtingen van anderen.

Ik had dit ook. Sinds de zoektocht naar mezelf, is mijn leven zoveel rijker geworden. Ik voel meer zelfacceptatie, rust en plezier in mijn leven.

Wanneer jij weer in contact komt met jezelf, ga je keuzes maken waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt.
Je durft gemakkelijker nee te zeggen en je grens aan te geven, omdat je voelt dat iets niet bij je past.
En met je herontdekte kwaliteiten, krijgt je zelfvertrouwen een boost en kies je werk waarin je tot je recht komt. Waar je zingeving uit haalt.

 

"Jezelf aanpassen voor anderen is jezelf voorbij lopen."

 

Ontdek wie jij werkelijk bent

In deze mini cursus neem ik je mee naar jouw onderbewuste door te schrijven. Op weg naar meer VERBINDING MET JEZELF.

Wat kun je verwachten?

 Ontdek jezelf met inspirerende vragen ÉN ontdek een diepere laag in jezelf met journalen

 

* 52 inspirerende WIE BEN IK vragen

Ontdek wat jou bijzonder en echt JIJ maakt.

Je ontvangt 52 inzichtgevende vragen wat je dichterbij jezelf brengt.

Beantwoord elke dag een paar vragen in je journal of notitieboekje tijdens je me-time moment, of in je vakantie. Of kies een vast moment in de week en beantwoord wekelijks een vraag.

Je kunt alle vragen in een keer uitprinten, of digitaal invullen.

De vragen zijn in 3 categorieën onderverdeeld.

  • Wat maakt jou uniek?
  • Wat geeft zin in jouw leven?
  • En wat is echt belangrijk voor jou?

 

* Cursus journalen en meditatie

Om alles uit de vragen te halen, ontvang je bij de inspirerende wie ben ik vragen een meditatie en een mini-cursus journalen cadeau.

Met behulp van journalen ontdek je de diepere lagen in jou. Je krijgt in de cursus verschillende tips en schrijf ideeën voor jouw journal. Zo zet je jouw aha-momenten moeiteloos op papier. Voor loslaten, nog meer zelfinzicht en schrijfplezier! 

 Vraag de vragen, meditatie en cursus journalen hieronder samen aan voor slechts € 19,95

 

Wat deelnemers zeggen

“De vragen hebben me echt aan het denken gezet. Ook heel mooi hoe jij deze ‘opdracht’ afsluit. Het gaf me nieuwe inzichten over of ik het echt voor mezelf antwoordde of onbewust toch vanuit mijn omgeving.” Elma Jardim

 

"Hoi Els, ik had in gedachte om elke donderdag mijn dag te starten met een paar van de 52 inspirerende vragen. Nou lagen ze al uitgeprint op tafel en mijn dochter van 16 zag ze liggen en werd er nieuwsgierig naar. Het is ipv een me-time moment een moeder-dochter moment geworden haha… Dank je wel! Groetjes Irma en Guusje.

Ps. Journalen was nieuw voor mij, maar leuke tips deel je. Fijn!"

 Eén van de 52 inspirerende vragen is: Wat geeft betekenis aan mijn leven?


De vragen zetten je aan tot nadenken en voelen, wat jouw zelfbewustzijn vergroot.

Tijdens het schrijven sta je stil bij jezelf, waarbij je weer in contact komt met wie je echt bent.
In plaats van rennen en moeten, ga je naar zelfinzicht, rust en tijd voor jezelf.

Zie jij jezelf al zitten met een drankje in de zon en jouw journal?
Mijmerend en schrijvend over wat je diep van binnen wilt?

Leer jezelf kennen en ontdek wie jij werkelijk bent. Zodat je het beste uit jezelf haalt en keuzes gaat maken waar jij blij van wordt.

 

Reacties van anderen

“Door een vraag voelde ik heel sterk welke richting ik op wil met mijn werk. Ik ben nu helemaal blij!” Marijke

"De 52 vragen hebben me stil laten staan bij wat echt belangrijk voor me is. Ik had op sommige vragen niet direct een antwoord. Een paar dagen later werd ik me ineens bewust van wat deze vraag me bracht. Ik ben hierdoor de kleine dingen die er al zijn, meer gaan waarderen en gaan voelen waar ik echt blij van word." Fem

“Ik heb de 52 vragen cadeau gekregen met mijn verjaardag. Ik ben vorige week begonnen met de vragen en ik maak er iedere dag een! Het zijn hele leuke vragen vind ik, waar je bij sommige ook goed over na moet denken! Dus ik ga er zeker mee door!" Floor

Je ontvangt de 52 vragen en de journal inspiratie voor € 19,95

Hi, ik ben Els van Dongen

Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was.

Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat ik tot veel meer in staat ben dan ik altijd gedacht heb en dat ik zelf een grote invloed heb op hoe ik me voel. Dit gun ik jou ook.

Als holistisch coach help ik volwassenen zichzelf (weer) terug te vinden, zodat ze vol vertrouwen kunnen zijn wie ze diep van binnen willen zijn.

Ik geloof dat alles mogelijk is.

Ook jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt.