Werk met mij

Voel je vrij door je leven weer voluit te leven

Pas je je vaak aan aan anderen? Cijfer je jezelf weg?
Voel je je vast zitten in tijd, thuis, op je werk, of in je verwachtingen naar jezelf? Of voel je je slaaf van je eigen bedrijf?

Voel je je gevangen in oude (denk)patronen als ’Ik kan het toch niet'. 'Ik ben niet goed genoeg.' Wie zit er nu op mij te wachten?'

Ervaar je daardoor veel stress? Voel je je onzeker? Heb je een gebrek aan focus en weet je niet meer wat jij nu eigenlijk zelf wilt of nodig hebt? Waar jij naar verlangt? Of weet je het wel, maar lukt het je niet om daar stappen naar te zetten? Om van jezelf een prioriteit te maken?


Wil je weer genieten van je leven?

Dan vraagt dat van jou dat jij jezelf net zo belangrijk gaat vinden als de mensen waar jij altijd voor klaar staat. Dat jij leiding gaat nemen over jouw leven.


MAAR HOE DOE JE DAT?
Dat laat ik je graag ontdekken en ervaren in het coachtraject Kies voor jezelf.

Leer weer voluit te leven! Te ervaren wat voor jou belangrijk is en in vertrouwen te kiezen voor jezelf! Zodat je keuzes maakt in je leven waar jij je goed bij voelt. Helemaal passend bij wie jij bent en graag wilt zijn.

Ik ben Els van Dongen. Mede door een fietsongeval heb ik me jarenlang gevangen gevoeld. Ik had geen energie meer. Ik was altijd moe. Dacht dat ik niets waard was. Niets meer voorstelde. Ik ging me (nog meer) aanpassen aan anderen, om maar niet op te vallen, of door angst om afgewezen te worden.

Toen heb ik ontdekt dat het ook anders kan!


In het coachtraject Kies voor jezelf ga jij jezelf weer ontdekken, zodat je vol vertrouwen kunt zijn wie jij diep van binnen wilt zijn. Ik stimuleer je om vertrouwen te ontwikkelen en te durven kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Kiezen waar jij naar verlangt. Wat jou plezier geeft. Daarbij reik ik je een perspectief aan dat alles mogelijk is. Jij kunt zoveel meer dan je denkt!.Wat levert het coachtraject je op?


  • Je gaat weer voor jezelf kiezen. Je voelt weer controle over jouw leven. Je wordt niet meer geleefd door anderen. Je leeft jouw ideale leven.
  • Je hebt helder gekregen wat je nu werkelijk wilt, wat jou voldoening en energie geeft, waar jouw passie ligt. Zodat je JOUW leven kunt leiden naar tevredenheid. Passend bij wie jij bent.
  • Je bent dichterbij gekomen bij wie je nu ECHT bent. Wat jouw kwaliteiten zijn. Wat jou uniek maakt. Puur jij. Dit vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Waardoor je weer trots op jezelf bent. Je komt zekerder over en je gelooft weer in jezelf.
  • Je hebt weer grip op jouw gedachten. Waardoor je je niet meer laat leiden door angsten, onzekerheden, het woord MOETEN. Of gedachten dat je het niet kunt of dat het voor jou niet mogelijk zal zijn. Hierdoor durf je te gaan voor jouw hartenwens en voel je het weer stromen van binnen. Het geeft een yes gevoel!
  • Je leert te leven in het hier en nu. Zodat je minder piekert en meer geniet van de kleine dingen in het leven.
  • Je ervaart zelfacceptatie. Je bent (nu juist) goed zoals je bent.
  • Je weet wat jouw lichaam nodig heeft, zodat je weer zin en energie hebt om met je kinderen/neefjes/nichtjes te spelen. Aandacht hebt voor je partner en je vrienden en focust op wat voor jouw echt belangrijk is. Je ervaart weer levenslust.
  • Je hebt de kracht van vergeving ervaren. Dit maakt je zachter van binnenuit en het geeft ruimte en een gevoel van vrijheid.
  • Je hebt helderheid en motivatie om te gaan voor jouw doelen en dromen.
  • Je hebt geleerd hoe jij kunt krijgen waar jij naar verlangt, zodat jouw verlangens in vervulling kunnen gaan komen!Als het niet goed met jou gaat heeft dat zijn invloed op de mensen om je heen. Je kinderen, partner, vrienden, collega’s of je huisdier zijn vaak een spiegel voor jezelf. Als jij je beter voelt door goed voor jezelf te zorgen, ga je dit ook in jouw omgeving merken (thuis of op het werk). En daarbij geef je hiermee ook een goed voorbeeld aan anderen.

Neem je eigen leven serieus. Maak jezelf prioriteit. Als jij op je krachtigst bent heb jij het meest te geven.


Hoe gaan we samen aan de slag?


Als holistisch en systemisch coach gaan we samen werken aan jouw persoonlijke groei en gaan stappen vooruit maken. Je gaat jezelf weer ontdekken. Kiezen voor het leven wat jij wil leiden. In het coachingstraject werken we vooral in het hier en nu en wat je wenst te bereiken. We werken vanuit mogelijkheden. Daarbij werken we vanuit jou: Wat wens jij als verandering in jezelf? Ik ben de stok achter jouw deur en begeleid je vanuit mijn rust, enthousiasme en betrokkenheid.Individueel coachtraject op maat

In dit coachtraject kijken we samen naar jouw wensen en jouw behoeftes en waar jij als eerste mee aan de slag wilt gaan. We kijken heel specifiek naar wat er in jouw situatie speelt en waar jij graag verandering in zou willen krijgen.

Het traject bestaat uit coach- en healingsessies waarin we jouw astrologisch profiel gericht op jouw potentie als basis nemen. Hiermee krijg je handvatten wat jij nodig hebt om helemaal jezelf te zijn en je gelukkig te voelen. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten. Inzicht in waarom jij bent zoals jij bent en wat jij te leren hebt in dit leven. Inzicht in jouw potentieel.

De sessies kunnen online met video bellen of live in mijn coachpraktijk in het bos plaatsvinden.
Je krijgt naast de gesprekken opdrachten mee naar huis, voor meer bewustwording en zelfkennis waardoor jouw groeiproces niet stopt.

Het onderzoeken van welke overtuigingen jou belemmeren in jouw leven (denk aan onzekerheid, twijfels, schuldgevoel, boosheid, angsten, je niet waard voelen etc) is een belangrijk onderdeel van de coachgesprekken. Ik werk hiervoor o.a. met een healingstechniek waar je vanuit je bewuste zijn, je onderbewuste weer bewust maakt. We gaan samen opzoek naar de sleutelovertuiging die achter het probleem schuil gaat. Er kan dan direct een verandering plaats vinden.

Tijdens het coachtraject krijg je de kans om de veranderingen die gemaakt zijn in jouw groeiproces steeds meer eigen te laten worden. Dit alles op jouw tempo en vanuit waar jij staat op dit moment. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en sta dan ook geheel naast je in dit proces.WIL JIJ GRAAG MET MIJ AAN DE SLAG OM NU EINDELIJK VOOR JEZELF TE KIEZEN?

Neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken of we een klik hebben en welke mate van begeleiding het beste bij jou past.


MINDSET - WIE BEN IK - WAT WIL IK - MANIFESTEREN - FOCUS - ZELFVERTROUWEN

Ik gun je een leven waarbij het weer stroomt in jou. Waar je het YES gevoel bij krijgt.

1 x per 2 maanden maak ik ruimte voor een VIP sessie van 2,5 uur waarin we jouw astrologisch profiel bespreken en daarna direct kijken wat helpend is voor jou om een volgende stap te kunnen zetten. Jouw investering hiervoor is NU 299,- ipv 349,-

In termijnen betalen is mogelijk.
Twijfel je of een coachtraject op dit moment geschikt voor je is dan mag je me altijd een bericht sturen. Ik zal je dan bellen om samen te kijken of een van mijn trajecten nu, of beter op een later moment geschikt voor je is. Of dat andere hulp gewenst is.Ben jij er klaar voor om jezelf nu serieus te nemen? Om eindelijk jezelf op nummer 1 te zetten?
Wil jij dat het vanaf nu anders gaat? Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent en wat JIJ wilt?

Ik bied je een grote stok achter de deur en sta naast je. We gaan samen werken aan jouw groei- en bewustwordingsproces!


Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek, of stuur een mailtje naar info@elsvandongen.com.