Vindt jouw innerlijke rust, vertrouwen, vrijheid en zingeving

 • Pas jij je vaak aan aan anderen?

 • Voel je je gevangen in oude (denk)patronen als ’Ik kan het toch niet'. 'Ik ben niet goed genoeg.' Wie zit er nu op mij te wachten?' Terwijl je gevoel zegt dat je meer te bieden hebt dan je nu laat zien.

 • Voel jij een leegte en wil jij graag meer zin en betekenis geven aan je leven?

 • Voel je onrust van binnen? Of vraag jij je vaak af: 'Is dit het nou?'

 • Heb jij het gevoel dat je stilstaat? Weet je niet meer wat jij nu eigenlijk zelf wilt of nodig hebt? Waar jij naar verlangt?
  Of weet je het wel, maar lukt het je niet om daar stappen in te zetten of van jezelf een prioriteit te maken?


Wil je meer uit het leven halen dan je nu laat zien?

Dan vraagt dat van jou dat jij de leiding gaat nemen over jouw leven en dat jij jezelf net zo belangrijk gaat vinden als anderen.
Neem je eigen leven serieus. Maak van jezelf een prioriteit. Als jij op je krachtigst bent heb jij het meest te geven.

HOE DOE JE DAT?

Ik help je weer contact te maken met wat je diep van binnen wilt en wie je werkelijk bent. Ik stimuleer je om vertrouwen te ontwikkelen en te durven kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Kiezen waar jij naar verlangt. Wat jou plezier geeft. Daarbij reik ik je een perspectief aan dat alles mogelijk is.

Ga voor het leven dat jij wilt. Ga ervaren wat voor jou belangrijk is en in vertrouwen te kiezen voor jezelf. Zodat je keuzes maakt in je leven waar jij je goed bij voelt. Helemaal passend bij wie jij bent en graag wilt zijn.

Ik ben Els van Dongen. Door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven heb ik me jaren gevangen gevoeld. Ik had geen energie meer en dacht dat ik niets waard was. Ik ging me (nog meer) aanpassen aan anderen, om maar niet op te vallen, of door angst om afgewezen te worden.

Totdat ik er achterkwam dat het ook anders kan.

Ik ontdekte dat ons onderbewuste een grote rol speelt in ons leven en wat dit voor ons kan betekenen. Ik heb heel wat belemmeringen overwonnen. Ook ontdekte ik het belang van zingeving in ons leven. Ik leef nu mijn leven vol betekenis en overgave en dit geeft enorm veel vrijheid, rust en vertrouwen. Dit gun ik jou ook.

Jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt!Wat brengt de zoektocht naar jezelf jou?


 • Je gaat weer voor jezelf kiezen, zonder schuldgevoel. Je voelt weer controle over jouw leven.
 • Je hebt helder gekregen wie je werkelijk bent, hoe jij over komt en wat jou uniek maakt. Dit vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Waardoor je weer in jezelf gaat geloven.
 • Je gaat ervaren wat je diep van binnen wilt. Wat jou voldoening en energie geeft en wat jouw gift aan de wereld is. Zodat je JOUW leven kunt leiden naar tevredenheid. Betekenis vol. Passend bij wie jij bent.
 • Je hebt weer grip op jouw gedachten. Waardoor je je niet meer laat leiden door angsten, onzekerheden, of het woord MOETEN. Of gedachten dat je het niet kunt of dat het voor jou niet mogelijk zal zijn. Hierdoor durf je te gaan voor jouw hartenwens en voel je het weer stromen van binnen. Het geeft een yes gevoel!
 • Je leert te leven in het hier en nu. Zodat je minder piekert over het verleden of de toekomst en meer geniet van de kleine dingen in het leven.
 • Je ervaart zelfacceptatie. Je bent (nu juist) goed zoals je bent.
 • Je hebt de kracht van 'vergeving' ervaren. Dit maakt je zachter van binnenuit en het geeft ruimte en een gevoel van vrijheid.
 • Je weet hoe verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven, zodat je de regie behoudt en je niet afhankelijk voelt van anderen voor jouw geluk
 • Je hebt de motivatie gevonden om te gaan voor jouw doelen en dromen.
 • Je hebt geleerd hoe jij kunt krijgen waar jij naar verlangt, zodat jouw verlangens in vervulling gaan komen.Hoe gaan we samen aan de slag?


Als holistisch en systemisch coach help ik jou voorbij je belemmeringen en blokkades te komen. Bij wat jij graag wenst in jouw leven. We kijken heel specifiek naar wat er in jouw situatie speelt en waar jij graag verandering in zou willen zien. Ik combineer traditionele coaching met werken met het onbewuste. Alle antwoorden zitten in jou (verstopt). En via je onbewuste kom je hierbij. Ik help je er graag bij om die antwoorden in jezelf te vinden. De coachgesprekken kunnen plaats vinden in mijn praktijk in De Mortel of online via beeldbellen.


Individueel begeleiding op maat


Jouw begeleiding bestaat uit coachsessies waarin ik als basis met je start bij de volgende vragen: Wie ben jij? Hoe kom jij op iemand over? Wat heb jij nodig om jezelf te zijn en te voelen? Wie heb jij nodig op jouw pad? En wat is jouw gift aan de wereld. Ik zet astrologie in voor de antwoorden op deze vragen.

In de coachsessies die volgen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw blokkades en ga je ontdekken en creëren wat jij werkelijk wilt.
Je krijgt (schrijf)opdrachten en meditaties voor meer bewustwording en zelfkennis waardoor jouw groeiproces niet stopt tussen de coachsessies.

Je krijgt de kans om de veranderingen die gemaakt zijn in jouw groeiproces steeds meer eigen te laten worden. Dit alles op jouw tempo en vanuit waar jij staat op dit moment. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en sta dan ook geheel naast je.

De sessies kunnen online met video bellen of live in mijn coachpraktijk in het bos in De Mortel plaatsvinden.

WIL JIJ GRAAG MET MIJ AAN DE SLAG OM NU EINDELIJK VOOR JEZELF TE KIEZEN?
Neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken of we een klik hebben en welke mate van begeleiding het beste bij jou past.


WIE BEN IK - WAT WIL IK - KEUZES MAKEN - MINDSET - RUST - VERTROUWEN - ENERGIE - ZINGEVING - VRIJHEID

Ik gun je een leven waarbij het weer stroomt in jou. Waar je het YES gevoel bij krijgt.Zit jij nu in een situatie waarvan je denkt: Is dit het nou? Voel jij dat je meer uit je leven kunt halen?
Ben jij er klaar voor om eindelijk jezelf op nummer 1 te zetten en wil jij hier graag hulp bij waarbij je je begrepen voelt en er naar je geluisterd wordt zonder oordeel?

Neem dan contact met me op. Ik bied je een grote stok achter de deur en sta naast je in jouw groei- en bewustwordingsproces.


Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek, of stuur een mailtje naar info@elsvandongen.com.