Op zoek naar jezelf en naar dat wat jij echt wilt

 • Jij bent jezelf kwijtgeraakt.
 • Jij hebt regelmatig gedachten als: ’Ik kan het toch niet'. 'Ik ben niet goed genoeg.' 'Wie zit er nu op mij te wachten?' Terwijl je gevoel zegt dat je meer te bieden hebt dan je nu laat zien.
 • Je voelt een leegte en onrust en wilt graag meer zin en betekenis geven aan je leven.
 • Je vraagt je af: 'Is dit het nou?'
 • Je wilt weer genieten van het leven, puur door jezelf te zijn
 • Je hebt het gevoel dat je stilstaat en weet niet meer wat jij nu eigenlijk zelf nodig hebt of wilt.
 • Of je weet het wel, maar het lukt je niet om van jezelf een prioriteit te maken.

Wil jij meer uit het leven halen dan je nu laat zien?

Dan vraagt dat van jou dat jij de leiding gaat nemen over jouw leven en dat jij jezelf net zo belangrijk gaat vinden als anderen.
Neem je eigen leven serieus. Maak van jezelf een prioriteit. Als jij op je krachtigst bent heb jij het meest te geven.

Hoe doe je dat?

Ik help je weer contact te maken met wie je diep van binnen bent. Ik stimuleer je om vertrouwen te ontwikkelen en te durven kiezen voor dat wat jij belangrijk vindt en waar jij behoefte aan hebt. Ik help je voorbij blokkades en/of verlieservaringen. Daarbij reik ik je een perspectief aan dat alles mogelijk is.

 

"Ga voor het leven dat jij wilt. Ga ervaren wat voor jou belangrijk is en in vertrouwen te kiezen voor jezelf. Zodat je keuzes maakt in je leven waar jij je goed bij voelt. Helemaal passend bij wie jij bent en graag wilt zijn."

 

Ik ben Els van Dongen. Door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven heb ik me jaren gevangen gevoeld. Ik had geen energie meer en dacht dat ik niets waard was. Ik ging me (nog meer) aanpassen aan anderen, om maar niet op te vallen, of door angst om afgewezen te worden.

Totdat ik er achterkwam dat het ook anders kan.

Ik ontdekte de kracht van ons onderbewuste: Dat dit je flink kan belemmeren én dat er veel groei mee te behalen is. Ik heb hierdoor veel belemmeringen overwonnen. Ook ontdekte ik het belang van zingeving. Ik leef nu mijn leven met betekenis en overgave en dit geeft enorm veel vrijheid, rust en vertrouwen. Dit gun ik jou ook!

Jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt.

Wat brengt jou de zoektocht naar jezelf?

 • Je gaat weer voor jezelf kiezen, zonder schuldgevoel. Je voelt weer controle over jouw leven.
 • Je komt dichterbij wie je werkelijk bent en ontdekt wat jou uniek maakt. Dit vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Waardoor je steeds meer gelooft in jezelf.
 • Je gaat ervaren wat je diep van binnen wilt. Wat jou voldoening en energie geeft en wat jouw gift aan de wereld is. Zodat je JOUW leven kunt leiden naar tevredenheid. Betekenisvol. Passend bij wie jij bent.
 • Je hebt weer grip op jouw gedachten. Waardoor je je niet meer laat leiden door angsten, onzekerheden, of het woord MOETEN. Of gedachten dat je het niet kunt of dat het voor jou niet mogelijk zal zijn. Hierdoor durf je te gaan voor jouw hartenwens en voel je het weer stromen van binnen. Het geeft een yes gevoel!
 • Je leert te leven in het hier en nu. Zodat je minder piekert over het verleden of de toekomst en meer geniet van de kleine dingen in het leven.
 • Je ervaart zelfacceptatie. Je bent (nu juist) goed zoals je bent.
 • Je hebt de kracht van 'vergeving' ervaren. Dit maakt je zachter van binnenuit en het geeft ruimte en een gevoel van vrijheid.
 • Je weet hoe verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven, zodat je de regie behoudt en je niet afhankelijk voelt van anderen voor jouw geluk
 • Je hebt de motivatie gevonden om te gaan voor jouw doelen en dromen.
 • Je hebt geleerd hoe jij kunt krijgen waar jij naar verlangt, zodat jouw verlangens in vervulling gaan komen.
 


"Ik heb eigenlijk een goed en mooi leven, waar ik heel gelukkig mee ben. En toch voelde ik me verloren en eenzaam van binnen, terwijl ik wel veel mensen om me heen heb. Ik dacht eerst altijd: 'niet zeuren'. Maar wat ben ik blij dat ik hulp bij Els gezocht heb.

Mijn fundering is er weer. Ik ben weer grotendeels terug gegaan naar mijn eigen ik.

Ik voel nu dat ik echt keuzes mag maken voor mezelf en ik voel me er minder schuldig over. Ik denk daar nu bewust over na, of het nu op het gebied is van mijn kinderen, partner, ouders of vrienden, dat maakt niet uit.
Ik heb geleerd om vooral ook naar mijn eigen gevoel te luisteren in plaats van mijn eigen gevoel wegstoppen wat ik voorheen deed. Belangrijke inzichten die ik opgedaan heb zijn: zolang je iemand niet bewust pijn doet is het geen egoïsme. En je mag je eigen grenzen aan geven, dit is niet gek, dit is zelfs nodig.

De begeleiding van Els is heel open en gemoedelijk. Het was als coaching aan de eettafel. Het voelde laagdrempelig. De coachgesprekken werden steeds in overleg gepland, dit was voor mij erg fijn. Els vroeg tussen de gesprekken door hoe het met me ging. Hierdoor accepteerde en vroeg ik de hulp die ik nodig had, omdat ik in het begin ook voelde dat ik het alleen moest kunnen. Ik weet nu dat het niet erg is om hulp te vragen.

Twijfel je over een traject bij Els, weet dan: Je bent het waard om een rijker mens te worden."

Anoniem

 

Hoe gaan we samen aan de slag?


Als holistisch en systemisch coach help ik jou voorbij je belemmeringen en blokkades te komen. Op weg naar hoe jij je wilt voelen in jouw leven.
We kijken heel specifiek naar wat er in jouw situatie speelt en waar jij graag een verandering in wilt zien.

Ik combineer traditionele coaching met werken met je onbewuste. Alle antwoorden zitten in jou (verstopt). Ik heb een gereedschapskist vol met tools en we kiezen er de tool uit, die op dat moment passend is voor jou. Bijvoorbeeld een individuele opstelling.

Je krijgt de kans om de veranderingen die gemaakt zijn in jouw groeiproces steeds meer eigen te laten worden. Dit alles op jouw tempo en vanuit waar jij staat op dit moment. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en sta dan ook geheel naast je.

Laat mij je helpen om de antwoorden in jezelf te vinden. Het wordt een levensveranderend proces.

De coachgesprekken vinden plaats in mijn coachpraktijk in De Mortel (gemeente Gemert-Bakel NB) of online via beeldbellen.

 

WIL JIJ GRAAG MET MIJ AAN DE SLAG OM EEN LEVENSVERANDEREND PROCES IN TE GAAN?


Neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken of we een klik hebben en welke mate van begeleiding het beste bij jou past.


WIE BEN IK - WAT WIL IK - KEUZES MAKEN - MINDSET - RUST - VERTROUWEN - ZINGEVING - VRIJHEID
 

Ik gun je een leven waarbij het weer stroomt in jou. Waar je het YES gevoel bij krijgt.Zit jij nu in een situatie waarvan je denkt: Is dit het nou? Voel jij dat je meer uit je leven kunt halen?
Ben jij er klaar voor om eindelijk jezelf op nummer 1 te zetten en wil jij hier graag hulp bij waarbij je je begrepen voelt en er naar je geluisterd wordt zonder oordeel?


Neem dan contact met me op. Ik bied je een grote stok achter de deur en sta naast je in jouw groei- en bewustwordingsproces.


Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek, of stuur een mailtje naar info@elsvandongen.com.