Wat klanten over mij zeggen


Waar ik haar elke dag dankbaar voor ben is het stilstaan en genieten van de kleine dingen.


Els is een zeer betrokken coach. Ze is eerlijk, oprecht en weet op een prettige manier snel tot de kern van het 'probleem' te komen. Ik heb van haar geleerd om er bij stil te staan wat 'IK' wil. Wat geeft me energie? En wat wat kost me juist energie?
Ik kan en durf dit steeds vaker uit te spreken. Dat geeft me een super goed en sterk gevoel. Vooral ook omdat ik merk dat de ander hierop juist positief reageert. Ik leer dat ik dingen waarvan ik dacht ze niet te kunnen juist wel aan te gaan. Daarnaast leer ik ook mijn grenzen aan te geven en mijn minder sterke kanten te accepteren en uit te spreken.
Waar ik haar elke dag dankbaar voor ben is het stilstaan en genieten van de kleine dingen. Ik kan me moeilijk ontspannen en raas altijd maar door. Nu geniet ik bewust even van de warme straal onder de douche, van de buitenlucht en van mijn welverdiende kopje koffie in de ochtend. Deze kleine momenten geven mij veel energie om er weer tegenaan te kunnen!

Bedankt Els!! Liefs L.

Ik ben dichter bij mezelf gekomen als het ware


Afgelopen maand een healing en horoscoopduiding ontvangen van Els. Stap voor stap komen de belangrijke elementen in mijn leven die Merijntje Merijntje maken steeds dichterbij elkaar.
Ik ben een nuchter persoon en de horoscoopduiding was voor mij een hele stap naar loslaten van wat ik zie als feitelijkheden in mijn leven. De grap is dat de horoscoop volledig aansluit op mijn persoonlijke ontdekkingsreis.
De elementen uit de duiding zijn elementen die ik mijn leven lang al 'beworstel'. Ineens krijgen die elementen de betekenis die ze mogen hebben. Mogen ze er zijn of sterker nog maak ik nu veel makkelijker ruimte voor ze omdat ik goed ben zoals ik ben!
Ik ben dichter bij mezelf gekomen als het ware, bij wie ik ben, bij wat ik wil uitstralen, waar ik sta. Als mens maar ook met mijn twee bedrijven.
De healing daarbij was ook een bijzondere ervaring. Ik omschrijf een healing als een zeer intensief vraaggesprek tussen Els en mijzelf, uiteindelijk echt met mijzelf. Els gaat zo zuiver om met mensen dat ik haar mijn vertrouwen gaf. De healing heeft me mijn eigen blokkades doen inzien én gaf zicht op de mogelijkheid om hen te overwinnen! We kunnen kiezen in dit leven! Ik heb de regie over mijn gevoelens, gedachten en emoties.
Ontzettend genoten van de wijsheid en ontvankelijkheid van lieve Els. Els, jij bent van grote betekenis voor velen.
Ik raad iedereen die worstelt met allerhande overtuigingen en blokkades aan om met Els in gesprek te gaan.

Merijntje (Confidence by Color)

Nu een paar maanden verder ben ik een ander mens.


Via deze weg wil ik Els bedanken voor de fijne gesprekken. Ik heb jaren geleden een auto ongeluk gehad en daarna altijd met schrik in de auto gezeten. Ook als ik niet zelf reed. Ik had het idee dat het alleen maar erger werd en het belemmerde me in veel dingen. Na fijne gesprekken en te werken aan mijn angsten, kreeg ik weer vertrouwen in het autorijden. We hebben in de gesprekken ook gewerkt aan mijn zelfbeeld en mijn faalangst.
Wat ik fijn vind aan Els is de rust die ze uitstraalt, de manier van vragen die ze stelt en dat ik me begrepen voelde. Nu een paar maanden verder ben ik een ander mens. Ik durf overal naar toe en zelfs als ik met iemand meerijd heb ik geen schrik meer. Ik voel me nu een stuk zekerder en heb mijn examen voor de opleiding die ik volgde dan ook gemakkelijk gehaald. Als ik dit had geweten was ik veel eerder naar Els gegaan!

Bedankt Els, je bent helemaal top. A.

Els geeft je door de rust die ze uitstraalt een heel comfortabel gevoel.


Els geeft je door de rust die ze uitstraalt een heel comfortabel gevoel. Ze neemt ook de tijd voor jou. Doordat ze zichzelf vragen blijft stellen, open staat voor andere visies en nieuwe dingen blijft leren, blijft ze in ontwikkeling. Dit heeft een positief effect op jouw eigen proces, omdat ze je daardoor nog beter kan begeleiden.
Daarbij heeft ze een plek gecreëerd in een zeer inspirerende omgeving waar je helemaal tot rust komt.
Een openbaring voor mij was de horoscoopduiding die Els voor mij heeft gemaakt. Hiermee valt veel op zijn plek, de basis eigenlijk, waarvan we mede door invloeden van buitenaf niet meer bewust zijn. Ik heb heel erg veel gehad aan het visualiseren en daardoor manifesteren. Door eerst het complete plaatje voor je te zien, zoals je iets hebben wil, kun je daar in de praktijk naar handelen.

Els, heel erg bedankt voor alles!
Gr. Monique

Els is een open, fijne, eerlijke spirit die gericht is op groei.


Deze week heb ik een horoscoop duiding laten doen door Els. Helemaal nieuw was het niet voor mij aangezien ik smul van (zelf)onderzoek en heb daarvoor ook al vaker in de sterren gekeken. Want de stand van de sterren op het moment dat je geboren word geeft vrij specifieke info over wie je bent. Je ‘zijn’, je persoonlijkheid, je opdrachten in dit leven, je wonden, je onzekerheden. Els had het geheel goed voorbereid en met een lekkere kop thee en een bak aardbeien erbij kreeg ik een rondleiding door mezelf.
De duiding was spot-on. Ik zit op dit moment in een proces van verandering. En daarin voel ik een richting, alsof mijn pad naar me toe komt, maar wat mij betreft lopen er ook nogal wat beren op de weg. Er bestaat een gebrek aan zelfvertrouwen, bang om de wereld mijn weergaloze diepte te laten zien. Angst ‘het’ niet waard te zijn. Waardoor ik mezelf vooralsnog buiten de schijnwerpers plaats. Dat dit in mij leeft wist ik, en Els zag het in mijn horoscoop en benoemde dit. Dus dat heeft een mooi gesprek opgeleverd.
Els probeert me wat dat betreft te stimuleren om mezelf uit te leven en gaf me een aantal heel specifieke sleutels (voor mij).
Al met al klopte de duiding met mijn belevingen en leef ik volgens Els mijn design al een heel eindje. Het gaf me de bevestiging die ik wel even kon gebruiken.
Bovendien ontstond er zo’n mooi gesprek over de angsten die in mij leven. Die willen gezien worden. De bastards. Één angst was het om mijn huis niet te verkopen en dalijk met dubbele lasten te zitten. Terwijl ik eigenlijk uitdraag dat ‘je krijgt waar je om vraagt van heb universum’. Maar het lukte niet. Ik voelde de angst. En ook de weerstand tegen de angst. Iedereen waar ik tegen zei waar ik bang voor was ontkende de angst: ‘daar hoef je toch niet bang voor te zijn?’
Nee dat klopt, het hoeft niet maar het zit er wel. Dus dat advies werkt averechts en ik bleef mijn angst onderdrukken. Els zei: ‘laat het er zijn, als je dromen en je gevoel niet op één lijn liggen dan gebeurd het niet. Laat de angst er zijn. Die wil slechts gezien worden. Dat vond ik zo’n opluchting en wat denk je: een dag later kreeg ik het telefoontje dat mijn huis verkocht is!!!
Toeval? Ik durf het meer te zien als een knipoogje van boven. Magisch.

Heerlijke ervaring dus! Els is een open, fijne, eerlijke spirit die gericht is op groei. Af en toe heeft iedereen een Els nodig om eens even mee te kijken. Ik kan haar dan ook van harte adviseren!

Hanneke Kandelaars

Ik ging vol positieve energie naar huis.


Vandaag een horoscooplezing van Els gekregen. Ik voelde me erg welkom!
De duiding was bijzonder en inzichtvol.
Ik ging vol positieve energie naar huis. Echt bizar hoe ontspannen ik me voel op dit moment. Dat is lang geleden.

Dankjewel, Els! Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen!

Gabrielle.

Ik vind het verbazend hoe kloppend dat deze is.


Ik heb van Els mijn horoscoopduiding mogen ontvangen. Ik vind het verbazend hoe kloppend dat deze is, erg raar. En ik vond het ook mooi.
Er komen een heleboel van mijn mooie eigenschappen naar voren, die ik, op dit moment in mijn leven, nog veelal negatief inzet, maar die ik wel goed kan ombuigen naar iets positiefs.
Het is heel erg raar, maar ook fijn, om van iemand die ik niet ken zoveel positieve karaktertrekken en krachten te horen, die ik eigenlijk wel weet, maar toch te veel naar de achtergrond laat zakken.

Els gebruikt een tekening die uitleg nodig heeft, want die zit voor mij behoorlijk ingewikkeld in elkaar. Maar na uitleg begrijp ik hoe deze voor mij in elkaar zit en waar Els de duiding op gebaseerd heeft. De horoscoopduiding heeft mijn ogen meer geopend voor mijn positieve kanten en hoe ik de dingen die ik nu negatief inzet positief kan inzetten. Ik zal hier ongetwijfeld nog moeite mee gaan hebben in de toekomst, maar deze horoscoopduiding helpt me nu, een week later, al een stukje in het versterken van mijn zelfvertrouwen.

Groetjes, Lieke

Het voelde voor mij als het krijgen van cadeautjes.


Wauw, ik vind het magisch. Mensen of therapeuten kunnen mij wel vertellen dat ik op de juiste weg zit, maar daar moet je dan maar op vertrouwen. Maar nu hoorde ik het vanuit mijn geboorte horoscoop. Daar staat het zwart op wit.

Daar staat wat ik al heb meegemaakt, dat was dus voorbestemd wat nog meer rust geeft, én daar staat welk pad en welke uitdaging ik nu volg. Het fijne is dat er genoeg handvatten in de planeten-taal zitten om me vooruit te helpen. Ik heb echt geleerd dat het volgen van mijn zon (ik heb de zon in stier staan) me meer kracht geeft, waardoor ik mijn uitdagingen ook beter het hoofd kan bieden, of eigenlijk beter met mijn gevoel kan omgaan.

Het is een echte aanrader om je geboortehoroscoop te laten duiden! Het bracht me duidelijkheid, handvatten en een sprong richting ont-wikkeling van meZelf. Het voelde voor mij als het krijgen van cadeautjes.

Bianca Gerritsen

Geen enkele meditatie, training of sport heeft me dit kunnen brengen.


Een innerlijke rust die ik niet voor mogelijk hield, dat is vooral wat Els me heeft gegeven. Een acceptatie die ik niet in mijn eentje voor elkaar kreeg. Geen enkele meditatie, training of andere sport heeft me dit kunnen brengen.

Het is moeilijk in woorden uit te drukken wat het me nog steeds dagelijks geeft. Het onvoorwaardelijk welkom zijn bij Els, zonder oordeel maar enkel in liefde en dankbaarheid deelgenoot zijn.

Ilja Adams

Het heeft me erg geholpen kan ik je zeggen.


Ik moest kiezen voor weekje vakantie of het traject aan gaan samen met Els.
Doel van allebei was eindelijk eens RUST in mijn hoofd en lichaam....keuze was snel gemaakt.
Een weekje vakantie was dus ook maar een weekje rust of misschien niet eens...want je moet wel weten hoe je die rust kan voelen.
Het traject met Els zou mij ook uiteindelijk rust opleveren en vooral hoe ik dit voor elkaar krijg en hier profijt van zou hebben de rest van mijn leven....
Na mijn horoscoopduiding al een verklaring gehad voor mijn gevoel, waarom ik me voel zoals ik me voel. Nu nog weten en leren hoe dit aan te pakken en toe te passen.
In dit aansluitende traject van Els de handvaten gekregen om dit te leren...het heeft me erg geholpen kan ik je zeggen.

Ik ben er nog niet, maar.... I WILL..I CAN..AND I DO.....en ik kom er.

Lieve Els, nogmaals dank je wel xxx

Femke

Eindelijk iemand die me begrijpt en met me meedenkt.


Ik heb bij Els een VIP sessie gekregen. Echt een aanrader! De horoscoopduiding heeft me bevestiging gegeven over mijn missie en ik herkende mezelf helemaal in wat Els met me deelde vanuit de horoscooptekening.
Fijn dat het gesprek werd opgenomen, zo kan ik het thuis altijd nog  beluisteren. Daarna nog een super gesprek gehad met tips en tools.

Eindelijk iemand die me begrijpt en met me meedenkt. Ook mijn valkuilen werden besproken en dat is natuurlijk een mooi leermomentje.
Als je twijfelt omdat je het misschien te duur vindt, ik zou zeggen DOEN! Geld kun je het beste uitgeven aan iets waar je heel je leven iets aan hebt. Els is super lief en eerlijk. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar.

Als je wilt weten wie je bent en welke richting je op mag gaan, dan kan ik je Els van harte aanraden.
Dank je wel lieve Els voor je tijd, aandacht, begrip en waardevolle ideeën en tips.

Liefs Marijke