Wat klanten over mij zeggen


Ik luister nu naar wat IK wil en nodig heb.

Els, je vroeg me of ik een recensie wilde schrijven voor je. Nou heel graag. Ik ben je zo dankbaar voor het afgelopen half jaar! Wat heb ik veel geleerd. Het lijkt wel of alles gemakkelijker is geworden. Loslaten gaat steeds beter, ik luister nu naar wat IK wil en nodig heb en kan daarin nu ook zonder vervelend gevoel mijn grens aan geven. Ook thuis gaat het nu weer lekker tussen mijn man en mij. Fijn om nu helder te hebben waar het mis ging tussen ons. Ik voel weer rust in mijn leven.
Er is veel losgekomen, wat niet altijd gemakkelijk was, maar het voelt nu alsof er een last van mijn schouders gevallen is. Wat is er veel in gang gezet. Ik weet nu welke richting ik op wil en welke stappen ik daar nog voor ga nemen. Daar kijk ik naar uit! Ik heb er vertrouwen in. Els, super bedankt voor alles! .

Groetjes Suzanne.

Dit alles heeft me heel veel rust gegeven.


Dat je alles in handen hebt om gelukkig te zijn, maar dat je dat niet zo voelt…
Dat was het gevoel waar ik al even mee rond liep en waarvan steeds duidelijker werd dat ik er iets mee moest, want zelf ging ik deze onrust niet oplossen.
Els heeft me geholpen om dit gevoel weer terug te krijgen. Door vooral te leren om de focus op mezelf te leggen, wie ben ik, wat vind ik belangrijk en wat maakt mij gelukkig. Nog meer bewustwording van wie ik ben en wat ik werkelijk wil. En doordat ik mezelf zoveel beter voel, voel ik me ook betere moeder en vriendin van… Dit alles heeft me heel veel rust gegeven.
Het traject heeft ongeveer een half jaar geduurd en hierdoor heb ik echt de tijd gehad om dingen te ervaren en mezelf te laten groeien. Het astrologisch profiel was bijzonder, zo veel herkenning en daarmee een mooi uitgangspunt om aan het werk te gaan met o.a. mijn kwaliteiten, mijn onzekerheden, de dingen die me in de weg staan om te zijn wie ik werkelijk ben.
Els is een liefdevol, betrouwbaar en open persoon. Haar persoonlijke ervaring en openheid is van grote meerwaarde. Een betere coach had ik me niet kunnen wensen.

Dit was echt een heel fijn cadeau voor mezelf en ik kan het iedereen aanraden. Mocht je nog twijfelen, stop daarmee en kies voor jezelf!

Dank je wel lieve Els...
Liefs Marijke

Ik wist meteen dat Els degene was die ik nodig had als coach.

Al langere tijd worstelde ik met vervelende gebeurtenissen uit mijn verleden die ik niet los kon laten en met verschillende angsten die mij belemmerde in mijn dagelijkse leven. Ik wilde graag hulp zoeken, maar wist niet waar.
Ik ken Els al lang, maar ik wist niet wat ze precies deed als coach. Ik durfde het haar ook niet zo goed te vragen. De termen die ze gebruikte op haar website kende ik niet en dat schrikte mij een beetje af. Totdat we een keer aan de praat raakte en ze mij uitlegde wat ze precies deed. Ik wist meteen dat Els degene was die ik nodig had als coach.

Els is heel open en geeft je het gevoel dat je alles kunt bespreken. Ik vind het lastig om over gevoelens te praten, maar bij haar ging dat bijna vanzelf. Els kan je motiveren om door te zetten en voor jezelf te kiezen. Els heeft me precies de goede vragen gesteld, ze heeft mijn ogen geopend. Ze heeft me geleerd om op een andere manier naar het verleden te kijken, waardoor de vervelende gebeurtenissen me niet meer zo diep raken. Ik heb het nu afgesloten en het een plekje kunnen geven.
Ook met mijn angsten kan ik beter om gaan. De angsten zijn er nog wel, maar ik weet nu dankzij Els waar de angsten vandaan komen en hoe ik mezelf kan kalmeren.

Els is een geweldige coach. Ze is heel rustig en luistert echt naar je. Ze geeft goede adviezen en staat altijd voor je klaar. Ze heeft mij echt geholpen. Ik ben heel blij dat ik deze 4 sessies bij haar gedaan heb! We zijn nog niet helemaal klaar, maar ik kijk er nu al naar uit om weer naar haar toe te kunnen gaan.

Groetjes Inge

De mist in mijn hoofd is weg. Ik heb meer energie en ik merk dat ik positiever ben geworden.


Ik volgde bij Els het traject Ontdek en creëer het leven dat jij wilt. Oorspronkelijk zou ik hiermee starten in het najaar van 2019, maar omdat ik in de zomermaanden die daaraan voorafgingen muurvast zat, stelde Els voor om eerder te beginnen. Ik weet nog goed hoe fijn ik dat vond.

De sessie over focus en planning bleek precies te zijn wat ik nodig had.
In de maanden die volgden nam ik afscheid van oude patronen die niet (langer meer) voor me werkten en ontwikkelde ik gezonde gewoontes. Voor de eerste keer in mijn leven lukte het me om te mediteren. Het werkboek bood prettige houvast bij het ordenen van mijn gedachten. Ik blader het nog regelmatig door.

Inmiddels heb ik niet alleen glashelder wat ik wil, maar ook hoe ik daar kom. De tools die ik kreeg aangereikt pas ik dagelijks toe, en met succes. De mist in mijn hoofd is weg, ik heb meer energie en ik merk dat ik positiever ben geworden. Dit gun ik iedereen!

Gabrielle Pinkster

Heel erg dankbaar voor het bijzondere traject wat ik bij Els gevolgd heb.

Na een tijd rond te hebben gelopen, met niet weten wat ik met mijn leven zou willen op werk gebied en mezelf, heb ik Els gebeld. Heel erg dankbaar voor het bijzondere traject wat ik bij Els gevolgd heb!! Een half jaar hebben we samen gekeken naar wat voor mij nodig was en de hulpvraag die ik had. Mijn hulpvraag was: waarvoor ben ik hier op aarde? Ik voel dat ik meer te bieden heb maar weet zelf niet waar ik mag zoeken of hoe erachter te komen.
Na het lezen van Els haar website zag ik precies waar ik tegen aanliep en had er hulp bij nodig. Blij dat ik na een tijd wachten gebeld heb en het traject mezelf cadeau heb gegeven. Mijn innerlijk heeft gesproken bij Els.
Door de rust, de healing sessies, de juiste vragen, opstellingen, opdrachten, meditaties met nieuwe maan en door de signalen die tijdens het traject voorbij kwamen, is er uitgekomen dat ik iets met seksualiteit wil gaan doen zoals voorlichting geven voor jongeren, respect enz. Wauw, super, hier was ik naar opzoek. Iets wat echt vanuit mezelf komt en niet vanuit iemand anders.

Els gaf me de ruimte en door de gesprekken waarin ze precies aanvoelde wat nodig was op dat moment, heeft het me dit gebracht. Zo waardevol. Ja, nu is het super spannend want het is voor mijn gevoel niet het makkelijkste onderwerp en heel breed. Maar ook heb ik geleerd dat ik alles kan en met veel vertrouwen en inzichten uit de horoscoopduiding het aanga.

Dit allemaal maakt het compleet dat ik een ‘nieuwe reis’ in mijn leven ga maken. Ik weet nog niet precies hoe, maar ik weet dat ik het doe!! Met veel handvaten die ik heb meegekregen gaat het goed komen. Natuurlijk nog met de ups en downs die bij het leven horen.

Els, wat ben ik dankbaar voor het traject. Alles is aan bod gekomen om mij verder te helpen op mijn pad. De steun en vertrouwen heeft me heel goed gedaan. Precies op het juiste moment op ‘mijn pad’.

Liefs Eef

Het is voor mij echt life changing geweest.


Het traject is voor mij ontzettend helpend geweest. Hoewel ik even getwijfeld heb (want geld uitgeven aan mezelf deed ik niet zo vaak) voelde ik heel sterk dat dit passend voor me zou zijn. Ik wilde weg uit een bepaalde situatie, dat wist ik zeker. Maar ik wist nog niet zo goed waar naar toe en vooral hoe ik dat dan vast zou kunnen houden. Het traject is voor mij echt life changing geweest. Het kwam precies op het goede moment op mijn pad. Mijn leven is 180 graden veranderd. Ik stond op standje overleven, en ervaar nu weer zingeving in mijn leven. Ik kan je niet vertellen hoe waardevol dat is!

Ik heb Els als een betrokken coach ervaren. Het was prettig dat het traject 3 maanden duurde, zo had ik het vertrouwen dat ik niet terug zou vallen in oude patronen. Ik zou het traject dan ook zeker aanraden aan iedereen die verandering wilt, maar dat op de een of andere manier toch niet zelf voor elkaar krijgt!

Voel je een ja? Zeker doen!

Marlou

Geen enkele meditatie, training of sport heeft me dit kunnen brengen.

Een innerlijke rust die ik niet voor mogelijk hield, dat is vooral wat Els me heeft gegeven. Een acceptatie die ik niet in mijn eentje voor elkaar kreeg. Geen enkele meditatie, training of andere sport heeft me dit kunnen brengen.

Het is moeilijk in woorden uit te drukken wat het me nog steeds dagelijks geeft. Het onvoorwaardelijk welkom zijn bij Els, zonder oordeel maar enkel in liefde en dankbaarheid deelgenoot zijn.

Ilja Adams

Het heeft me erg geholpen kan ik je zeggen.


Ik moest kiezen voor weekje vakantie of het traject aan gaan samen met Els.
Doel van allebei was eindelijk eens RUST in mijn hoofd en lichaam....keuze was snel gemaakt.
Een weekje vakantie was dus ook maar een weekje rust of misschien niet eens...want je moet wel weten hoe je die rust kan voelen.
Het traject met Els zou mij ook uiteindelijk rust opleveren en vooral hoe ik dit voor elkaar krijg en hier profijt van zou hebben de rest van mijn leven....
Na mijn horoscoopduiding al een verklaring gehad voor mijn gevoel, waarom ik me voel zoals ik me voel. Nu nog weten en leren hoe dit aan te pakken en toe te passen.
In dit aansluitende traject van Els de handvaten gekregen om dit te leren...het heeft me erg geholpen kan ik je zeggen.

Ik ben er nog niet, maar.... I WILL..I CAN..AND I DO.....en ik kom er.

Lieve Els, nogmaals dank je wel xxx

Femke

Els is een open, fijne, eerlijke spirit die gericht is op groei.

Deze week heb ik een horoscoop duiding laten doen door Els. Helemaal nieuw was het niet voor mij aangezien ik smul van (zelf)onderzoek en heb daarvoor ook al vaker in de sterren gekeken. Want de stand van de sterren op het moment dat je geboren word geeft vrij specifieke info over wie je bent. Je ‘zijn’, je persoonlijkheid, je opdrachten in dit leven, je wonden, je onzekerheden. Els had het geheel goed voorbereid en met een lekkere kop thee en een bak aardbeien erbij kreeg ik een rondleiding door mezelf.
De duiding was spot-on. Ik zit op dit moment in een proces van verandering. En daarin voel ik een richting, alsof mijn pad naar me toe komt, maar wat mij betreft lopen er ook nogal wat beren op de weg. Er bestaat een gebrek aan zelfvertrouwen, bang om de wereld mijn weergaloze diepte te laten zien. Angst ‘het’ niet waard te zijn. Waardoor ik mezelf vooralsnog buiten de schijnwerpers plaats. Dat dit in mij leeft wist ik, en Els zag het in mijn horoscoop en benoemde dit. Dus dat heeft een mooi gesprek opgeleverd.
Els probeert me wat dat betreft te stimuleren om mezelf uit te leven en gaf me een aantal heel specifieke sleutels (voor mij).
Al met al klopte de duiding met mijn belevingen en leef ik volgens Els mijn design al een heel eindje. Het gaf me de bevestiging die ik wel even kon gebruiken.
Bovendien ontstond er zo’n mooi gesprek over de angsten die in mij leven. Die willen gezien worden. De bastards. Één angst was het om mijn huis niet te verkopen en dalijk met dubbele lasten te zitten. Terwijl ik eigenlijk uitdraag dat ‘je krijgt waar je om vraagt van heb universum’. Maar het lukte niet. Ik voelde de angst. En ook de weerstand tegen de angst. Iedereen waar ik tegen zei waar ik bang voor was ontkende de angst: ‘daar hoef je toch niet bang voor te zijn?’
Nee dat klopt, het hoeft niet maar het zit er wel. Dus dat advies werkt averechts en ik bleef mijn angst onderdrukken. Els zei: ‘laat het er zijn, als je dromen en je gevoel niet op één lijn liggen dan gebeurd het niet. Laat de angst er zijn. Die wil slechts gezien worden. Dat vond ik zo’n opluchting en wat denk je: een dag later kreeg ik het telefoontje dat mijn huis verkocht is!!!
Toeval? Ik durf het meer te zien als een knipoogje van boven. Magisch.

Heerlijke ervaring dus! Els is een open, fijne, eerlijke spirit die gericht is op groei. Af en toe heeft iedereen een Els nodig om eens even mee te kijken. Ik kan haar dan ook van harte adviseren!

Hanneke Kandelaars

Het voelde voor mij als het krijgen van cadeautjes.


Wauw, ik vind het magisch. Mensen of therapeuten kunnen mij wel vertellen dat ik op de juiste weg zit, maar daar moet je dan maar op vertrouwen. Maar nu hoorde ik het vanuit mijn geboorte horoscoop. Daar staat het zwart op wit.

Daar staat wat ik al heb meegemaakt, dat was dus voorbestemd wat nog meer rust geeft, én daar staat welk pad en welke uitdaging ik nu volg. Het fijne is dat er genoeg handvatten in de planeten-taal zitten om me vooruit te helpen. Ik heb echt geleerd dat het volgen van mijn zon (ik heb de zon in stier staan) me meer kracht geeft, waardoor ik mijn uitdagingen ook beter het hoofd kan bieden, of eigenlijk beter met mijn gevoel kan omgaan.

Het is een echte aanrader om je geboortehoroscoop te laten duiden! Het bracht me duidelijkheid, handvatten en een sprong richting ont-wikkeling van meZelf. Het voelde voor mij als het krijgen van cadeautjes.

Bianca Gerritsen

Nu een paar maanden verder ben ik een ander mens.

Via deze weg wil ik Els bedanken voor de fijne gesprekken. Ik heb jaren geleden een auto ongeluk gehad en daarna altijd met schrik in de auto gezeten. Ook als ik niet zelf reed. Ik had het idee dat het alleen maar erger werd en het belemmerde me in veel dingen. Na fijne gesprekken en te werken aan mijn angsten, kreeg ik weer vertrouwen in het autorijden. We hebben in de gesprekken ook gewerkt aan mijn zelfbeeld en mijn faalangst.
Wat ik fijn vind aan Els is de rust die ze uitstraalt, de manier van vragen die ze stelt en dat ik me begrepen voelde. Nu een paar maanden verder ben ik een ander mens. Ik durf overal naar toe en zelfs als ik met iemand meerijd heb ik geen schrik meer. Ik voel me nu een stuk zekerder en heb mijn examen voor de opleiding die ik volgde dan ook gemakkelijk gehaald. Als ik dit had geweten was ik veel eerder naar Els gegaan!

Bedankt Els, je bent helemaal top. A.

Ik ben dichter bij mezelf gekomen als het ware


Afgelopen maand een healing en horoscoopduiding ontvangen van Els. Stap voor stap komen de belangrijke elementen in mijn leven die Merijntje Merijntje maken steeds dichterbij elkaar.
Ik ben een nuchter persoon en de horoscoopduiding was voor mij een hele stap naar loslaten van wat ik zie als feitelijkheden in mijn leven. De grap is dat de horoscoop volledig aansluit op mijn persoonlijke ontdekkingsreis.
De elementen uit de duiding zijn elementen die ik mijn leven lang al 'beworstel'. Ineens krijgen die elementen de betekenis die ze mogen hebben. Mogen ze er zijn of sterker nog maak ik nu veel makkelijker ruimte voor ze omdat ik goed ben zoals ik ben!
Ik ben dichter bij mezelf gekomen als het ware, bij wie ik ben, bij wat ik wil uitstralen, waar ik sta. Als mens maar ook met mijn twee bedrijven.
De healing daarbij was ook een bijzondere ervaring. Ik omschrijf een healing als een zeer intensief vraaggesprek tussen Els en mijzelf, uiteindelijk echt met mijzelf. Els gaat zo zuiver om met mensen dat ik haar mijn vertrouwen gaf. De healing heeft me mijn eigen blokkades doen inzien én gaf zicht op de mogelijkheid om hen te overwinnen! We kunnen kiezen in dit leven! Ik heb de regie over mijn gevoelens, gedachten en emoties.
Ontzettend genoten van de wijsheid en ontvankelijkheid van lieve Els. Els, jij bent van grote betekenis voor velen.
Ik raad iedereen die worstelt met allerhande overtuigingen en blokkades aan om met Els in gesprek te gaan.

Merijntje (Confidence by Color)

Waar ik haar elke dag dankbaar voor ben is het stilstaan en genieten van de kleine dingen.

Els is een zeer betrokken coach. Ze is eerlijk, oprecht en weet op een prettige manier snel tot de kern van het 'probleem' te komen. Ik heb van haar geleerd om er bij stil te staan wat 'IK' wil. Wat geeft me energie? En wat wat kost me juist energie?
Ik kan en durf dit steeds vaker uit te spreken. Dat geeft me een super goed en sterk gevoel. Vooral ook omdat ik merk dat de ander hierop juist positief reageert. Ik leer dat ik dingen waarvan ik dacht ze niet te kunnen juist wel aan te gaan. Daarnaast leer ik ook mijn grenzen aan te geven en mijn minder sterke kanten te accepteren en uit te spreken.
Waar ik haar elke dag dankbaar voor ben is het stilstaan en genieten van de kleine dingen. Ik kan me moeilijk ontspannen en raas altijd maar door. Nu geniet ik bewust even van de warme straal onder de douche, van de buitenlucht en van mijn welverdiende kopje koffie in de ochtend. Deze kleine momenten geven mij veel energie om er weer tegenaan te kunnen!

Bedankt Els!! Liefs L.