Gun jezelf nu jouw opstap naar innerlijke vrijheid


Yes, ik gun mezelf innerlijke rust!

Vraag hieronder het gratis e-book aan.
Op weg naar innerlijke rust, vertrouwen en zelfliefde.

Je ontvangt hierna automatisch mijn goed gelezen maandelijkse inspiratiemails voor meer bewustwording en innerlijke rust.


Wat anderen erover zeggen

“Het e-book leest prettig en de oefening is perfect om je leven “onder de loep te nemen”. Hoe sta je in je leven, welke balans is er, wat kun je jezelf bieden? Een fijne leidraad om alles een plek te geven en nader te bekijken. Door kleine stapjes te zetten en de weg te bewandelen uiteindelijk naar datgene wat je wilt bereiken. De weg naar je doel wordt in het e-book vergemakkelijkt.”

“Wat een fijne oefening deel je in het ebook. Daar heb ik veel aan gehad. Het was wel confronterend! Ik ben meteen met de inzichten aan de slag gegaan En fijn dat ik mijn vragen hierover met je kon delen. Dank je wel!

⁠”Super prettig om te lezen. Ik vond het inspirerend en verhelderend. Ik ging kritisch kijken naar wat IK belangrijk vind en hoe IK hier verandering in kan aanbrengen.”


Over mij

Els van Dongen persoonlijke groeicoach

Hi, Ik ben Els van Dongen.

Als holistisch coach help ik mannen en vrouwen bij het ontdekken van wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. Voorbij belemmerende gedachten en blokkades. Op weg naar een gevoel van thuiskomen bij jezelf, vrijheid, innerlijke rust, vertrouwen en zingeving.

Ik heb jaren geworsteld met overtuigingen als dat ik het niet waard was en niks voorstelde. Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Mijn innerlijke reis heeft me vertrouwen in mezelf en in het leven gegeven. Ik voel me nu vrij en betekenisvol en heb ervaren dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft.  

Dit gun ik jou ook!

Els van Dongen

Je ontvangt hierna automatisch mijn goed gelezen maandelijkse inspiratiemails, voor meer bewustwording en innerlijke rust.