Els innerlijke rust en vrijheid

‘Heb jij verschillende veranderingswensen, omdat er op meerdere levensgebieden onvrede is? Bijvoorbeeld in je werk, je relatie, of je gezondheid?

Of voel je een innerlijke onrust, omdat je voelt dat je meer uit je leven kunt halen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?’

Wat je nodig hebt is helderheid in wat er speelt en kiezen waar jij je aandacht als eerste naar toe gaat brengen. Want als je met meerdere veranderingswensen tegelijk aan de slag gaat, is het gedoemd om te mislukken. Met meer onrust, frustratie en mogelijk gevoel van falen tot gevolg.

Bewust kiezen geef rust en een voorwaartse beweging.

Om je te helpen om inzicht te krijgen in wat er op dit moment werkelijk speelt in jouw leven, heb ik een waardevol ebook voor jou gemaakt.


Vraag hieronder het gratis e-book aan op weg naar
innerlijke rust, vertrouwen en zingeving
Je leert de redenen achter jouw innerlijke onrust kennen.
Met een waardevolle praktische oefening maak je de balans van jouw huidige leven en  jouw gewenste situatie visueel in beeld.
Hiermee krijg je richting en kun je met focus op weg naar een volgende stap.
Je wordt gemotiveerd om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Yes, ik gun mezelf deze opstap naar innerlijke vrijheid!
Dus ik ontvang graag het e-book.

Je ontvangt hierna automatisch mijn maandelijkse inspiratiemails.


Wat anderen ervan zeggen

“Het e-book leest prettig en de oefening is perfect om je leven “onder de loep te nemen”. Hoe sta je in je leven, welke balans is er, wat kun je jezelf bieden? Een fijne leidraad om alles een plek te geven en nader te bekijken. Door kleine stapjes te zetten en de weg te bewandelen uiteindelijk naar datgene wat je wilt bereiken. De weg naar je doel wordt in het e-book vergemakkelijkt.”

“Wat een fijne oefening deel je in het ebook. Daar heb ik veel aan gehad. Het was wel confronterend! Ik ben meteen met de inzichten aan de slag gegaan En fijn dat ik mijn vragen hierover met je kon delen. Dank je wel!

⁠”Super prettig om te lezen. Ik vond het inspirerend en verhelderend. Ik ging kritisch kijken naar wat IK belangrijk vind en hoe IK hier verandering in kan aanbrengen.”


Over mij

Hi, Ik ben Els van Dongen.

Als holistisch coach help ik mannen en vrouwen bij het ontdekken van wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. Voorbij belemmerende gedachten en blokkades. Op weg naar een gevoel van thuiskomen bij jezelf, vrijheid, innerlijke rust, vertrouwen en zingeving.

Ik heb jaren geworsteld met overtuigingen als dat ik het niet waard was en niks voorstelde. Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Mijn innerlijke reis heeft me vertrouwen in mezelf en in het leven gegeven. Ik voel me nu vrij en betekenisvol en heb ervaren dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft.   

Dit gun ik jou ook.