Stel jezelf eens voor zittend op de bank met een gevoel van innerlijke rust.Terugkijkend op je dag met een gevoel van waardering en voldoening.

Je bent blij met jezelf en voelt liefde voor de mensen om je heen en liefde voor jezelf.  De rem en de klein makende gedachten die jij jaren hebt gevoeld, zijn op de achtergrond. Vertrouwen en genieten staan nu op de voorgrond. Je luistert naar wat je innerlijke stem je vertelt en weet wat jij nodig hebt en wat jij diep van binnen wilt.

Dit gun ik jou. Hoe zou het voelen als je dit echt zo ervaart? Ben jij klaar met die innerlijke onrust en zelfafwijzing?

 

Reis met me mee naar meer verbinding met jezelf en voel je weer lekkerder in je vel.

 

Toen ik hoorde dat ik kanker had, stond mijn leven ineens op zijn kop en kwam er veel angst, verdriet en onzekerheid op me af.

De innerlijke rust en geloof in mezelf die ik de afgelopen jaren had eigen gemaakt, werd in een week tijd, opnieuw onder mijn voeten vandaan getrokken. 

Gelukkig kan ik je zeggen dat ik de behandeling met veel veerkracht doorlopen heb. Ik koos ervoor om alle wijsheid die ik afgelopen jaren had opgedaan toe te passen. En dit ging met succes! Het lukte me weer om een optimistisch kijk op het leven te houden en ervaarde steeds vaker momenten van flow en vertrouwen tijdens mijn herstelproces.

Ik voelde heel sterk waar het leven echt om gaat:

Leven in verbinding met jezelf.

Dit gevoel gun ik jou ook! Om deze reden heb ik deze online cursus gemaakt, zodat ook jij meer innerlijke rust en vertrouwen gaat voelen. En gaat ervaren hoe jij invloed hebt op hoe jij je graag wilt voelen.Tijdens deze innerlijke reis neem ik je mee met je aandacht naar binnen. In plaats van met je aandacht bij anderen, neem ik je mee naar de stilte in jou.

 

"Ik gun je een leven waarbij het weer stroomt in jou.

Waar je het YES gevoel bij krijgt"Weer lekker in je vel en controle over jouw gedachten

Doe mee met de online cursus Een innerlijke reis naar meer verbinding met jezelf.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Je ontvangt 7 weken, elke week een praktische en krachtige oefening en fijne meditaties met grote impact. Waaronder 2 loslaatmeditaties, een meditatie om je af te stemmen op wat jij nodig hebt en een ontspannen meditatie voor meer verbinding tussen je hoofd en lijf.

De cursus helpt je ervaren hoe het voelt om minder fijne gedachten en gevoelens los te laten. En helpt je af te stemmen op wat je WEL wilt. Je pelt hierdoor de laagjes af, waardoor jij steeds meer verbinding voelt met wie je diep van binnen bent. Dit is nodig om jouw verlangen te verwezenlijken.

Ik stimuleer jou in deze cursus om dagelijks je trillingsfrequentie te verhogen. Een trillingsfrequentie is de energie die jij uitzendt vanuit jouw gevoelens. Alles is energie en jij bent energie. Hoe hoger deze energetische trilling is, hoe lekkerder jij in je vel zit. En hoe meer vertrouwen jij in het leven voelt! Elke week 1 of 2 mails met een filmpje, een audio opname, een waardevolle opdracht en/of een meditatie waar jij die week mee gaat oefenen. Zo is het behapbaar en krijg je kans om de inspiratie eigen te maken. Want het gaat om herhaling en dat je iets doet met de inspiratie die je ontvangt.

Het is een praktische en ervaringsgerichte cursus. Je ontvangt niet een overload aan informatie, waardoor je afhaakt. Less = more. Omdat je de oefeningen via de mail ontvangt, blijf je altijd toegang houden tot de lesstof, waardoor je deze zo vaak kunt herhalen als je wilt!

Omdat je zelfstandig aan de slag gaat, bepaal je zelf welke dag en tijd je er aan besteed en je hoeft er de deur niet voor uit. En omdat je wekelijks een mail van mij ontvangt, komt de inspiratie gedoseerd binnen én krijg je wekelijks een stimulans om er echt alles uit te halen.

Ik ben er voor jou en stimuleer je de gehele cursus jouw focus te brengen naar dat wat jij graag wenst. 

 

Ik neem je liefdevol en motiverend mee op reis naar innerlijke rust, zelfliefde en een gevoel van vrijheid.

Op weg naar thuiskomen bij jezelf.

 

De thema's die aan bod komen zijn:
 • Afstemmen op hoe jij je wil voelen

 • Positieve mindset & Loslaten

 • Negatieve energie opruimen

 • Ontspannen ademhaling

 • Trillingsfrequentie verhogen

 • In verbinding met jezelf en de natuur

   

  Voor een kleine prijs  49,-

  OMDAT IK HET IEDEREEN GUN OM LICHTER TE LEVEN.

  "Hoe krachtiger de verbinding met jezelf, hoe meer overvloed in geluk, innerlijke rust en liefde jij gaat aantrekken"

   

  Hi! Ik ben Els van Dongen. 

  Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was. 

  Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat ik tot veel meer in staat ben dan ik altijd gedacht heb en dat ik zelf een grote invloed heb op hoe ik me voel. Dit gun ik jou ook.

  Als holistisch coach help ik volwassenen (weer) in verbinding komen met wat ze diep van binnen willen en wie ze werkelijk zijn. Op weg naar Vrijheid, Vertrouwen, Levensvreugde en Innerlijke rust.

  Ik geloof dat alles mogelijk is.

  Ook jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt. 

  Cursist ervaringen

  "Hallo Els. Ik vind het een erg fijne cursus!

  Het ochtendritueel was en is een hele fijne start van de dag. Als ik me down voel, eigenlijk nergens zin in heb, dan helpt het ochtendritueel me echt om me anders te gaan voelen. Het voelt goed om iedere dag iets te kunnen doen om me beter te voelen.
  Ik vind het heel fijn om iedere week een nieuwe "opdracht" te krijgen en kijk er steeds naar uit. Omdat het voor mij persoonlijk heel fijn voelt om iedere week iets anders te doen om aan mezelf te werken. Dat is voor mij een hele interessante uitdaging.

  Ik doe alles met veel plezier, energie en positiviteit.
  Ik ben dankbaar dat ik de stap heb gezet om de cursus te gaan doen. Mijn dank hiervoor."

  José

  "Ik was op zoek naar zelfliefde, uit m'n bubbel van negativiteit komen en wilde mijn gedachtes kunnen veranderen, of ombuigen.
  Ik vond het fijn om elke week een mail te krijgen, met nieuwe opdrachten. De opdracht voor minder fijne gevoelens vond ik heel verhelderend. En een stap achteruit doen bij verkeerde gedachtes, de situatie anders bekijken.
  Ik heb echt kunnen genieten van de meditaties en deze cursus. Je komt rustig en vriendelijk over. Op de 1 of andere manier voel je via de oefeningen en je stem een gevoel van vertrouwen.

  Door de cursus ben ik bewuster gaan leven. Ik neem hierdoor tijd voor mezelf en doe vaker een meditatie.
  Ik kan deze cursus zeker weten aanraden.
  Bedankt! Ik rond deze cursus nog niet af, ik blijf herhalen en herhalen."

  Anoniem

  "Wat een fijne cursus. Het is erg overzichtelijk en zeker niet teveel, wat vaak wel is met online trainingen. Ondanks dat Els meerdere facetten van persoonlijke ont-wikkeling aan bod laat komen, is de cursus goed te doen!
  Het fijne aan de cursus vond ik dat je niet alleen het stukje aanpakt waar je last van hebt, maar ook op andere vlakken inspiratie krijgt. De cursus heeft bijgedragen aan het vergroten van mijn bewustwording.
  De afwisseling van de verschillende oefeningen is prettig en je kunt zo echt stap voor stap aan jezelf werken. En de meditaties zijn fijn!

  Het is iedereen aan te raden… Wil jij je lekkerder in je vel komen te zitten, gun jezelf deze cursus. Els is een topper, voor wie het nog niet wist!"

  Joan.

  Ervaar hoeveel invloed jij hebt op hoe jij je voelt.

  Ruil frustratie en onzekerheid in voor meer rust en vertrouwen.

  Breng focus naar dat wat jij wenst en nodig hebt.

  Op weg naar een gevoel van verbinding met jezelf.

   

  VOOR EEN LIEFDEVOLLE PRIJS VAN 49,-

  Deze cursus is iets voor jou

  • Als jij niet zo lekker in je vel zit
  • Als jij controle wilt over jouw gedachten
  • Als jij voelt dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu laat zien
  • Als jij los wil laten wat jou tegenhoudt
  • Als jij je hart wilt volgen en wilt doen wat juist is voor jou
  • Als jij een positieve verandering in je leven wilt creëren
  • Als jij zelfstandig en laagdrempelig aandacht aan jezelf wil geven.

  Wat anderen zeggen

  "Ik ben blij dat ik me heb aangemeld voor deze leuke cursus. Het heeft me veel inzicht en rust gegeven. De cursus bracht me in het hier en nu. Ik pak meer momenten voor mezelf en ga helderder zien wat er speelt in mijn leven. En ik word rustig van jouw mooie en fijne meditaties. Heerlijk! Je hebt een prettige stem. Ze hebben me trouwens ook geraakt. De tranen stroomden bij de loslaat meditatie. Ik was iedere dag gemotiveerd om met de opdrachten bezig te gaan en keek elke week weer uit naar de opdracht van de komende week. Ik lees nog regelmatig dingen terug. Dank je wel hiervoor."

  Petra

  "De cursus komt persoonlijk gericht over. Het gebruik van de video's, waarin Els je welkom heet en het een en ander toelicht, maakt dat je je welkom voelt, serieus genomen voelt en Els in je nabijheid blijft. De cursus wordt logisch opgebouwd. Telkens geeft Els weer een terugblik op de afgelopen week. Door middel van oefeningen, affirmaties, metaforen en omdenken blijf je bij de les. Els zorgt voor de nodige feedback. Ieder mag de cursus in zijn eigen tempo volgen en terugkomen op de zaken waar je nog niet tevreden over bent. Het is geen wedstrijd, maar een kans om positiever het leven te omarmen. Je leert bewust te kijken naar hoe je met de fijne en minder fijne levenservaringen om kunt gaan. De cursus is zo opgebouwd, dat je deze gerust weer opnieuw kunt volgen."

  Chantal

  "Ha hallo Els,
  Ik kan wel zeggen dat toen deze cursus op mijn pad kwam het geen toeval was, het moest zo zijn. Waar ik naar op zoek was, was meer verbinding met mijzelf, alles en iedereen om me heen! De meditatie en visualisatie opdrachten zijn oefeningen die ik ieder keer erbij pak. Alle anderen opdrachten passen heel goed bij de hele cursus.
  Alles met alle duidelijkheid uitgelegd, stem en energie heel prettig en fijn om naar te luisteren en kijken.

  Door deze cursus heb ik geleerd om meer naar mijn innerlijke stem te luisteren zodat mijn energie beter naar het universum kan worden uitgezonden. Zou deze cursus echt aan iedereen aanraden en voor de prijs kwaliteit, toegankelijk voor iedereen!
  Is echt de moeite waard.
  Nogmaals dank dank Els.
  Hele fijne leerzame weken gehad.

  Veel liefs Carla"

  Carla