Wil jij ontdekken wie jij echt bent?

“Els, ik ben mezelf kwijtgeraakt. Ik wil mezelf graag terugvinden, maar hoe? Ik weet namelijk niet wie ik werkelijk ben. Waar moet ik dan naar zoeken? Ik heb me jaren aangepast aan anderen, omdat ik het graag goed wil doen voor de ander. Ik twijfel sterk aan mezelf of ik wel leuk of interessant genoeg ben.”

Deze woorden deelde Kristel met mij in het kennismakingsgesprek.

.

Aanpas gedrag

Vanuit een diepe behoefte om erbij te horen, pas je je gemakkelijk aan. Je denkt eerst aan wat de ander van je verwacht, nodig heeft, of leuk vindt. Dit is al ontstaan toen je kind was en ging verder in de puberteit. Je cijfert jezelf hierdoor gemakkelijk weg, of vindt het lastig om nee te zeggen. Je leeft hiermee niet jouw leven maar dat van anderen.

Jezelf wegcijferen gaat ten koste van je energie en van je voldoening in jouw leven. Je bent hierdoor verder van jezelf af komen te staan. Van wie je werkelijk bent.

Je vraagt je nu af: “Wie ben IK? Wat vind IK echt leuk?”

Je voelt dat je meer in je hebt dan je laat zien, maar wat dan? Welk talent heb jij te delen met de wereld?

Lees meer over hoe je trouw kunt zijn aan jezelf.

.

Vrijheid is durven groeien van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent.

.

Op zoek naar jezelf

Ga op zoek naar jezelf. Precies zoals je bent. Je hoeft je niet anders, beter of leuker voor te doen dan dat je al bent. Door helemaal jezelf te zijn wordt het leven niet alleen makkelijker en leuker maar jij wordt ook leuker!

Wanneer jij helemaal jezelf bent dan kom je in contact met jouw ware vrienden. Met mensen waar jij jezelf kunt en durft te zijn. Dan vind je het werk dat bij je past, of vind je jouw zielsmissie.

Ontdekken wie je bent, geeft vrijheid en innerlijke rust. Je voelt je van betekenis omdat jouw ware Zijn tot uiting komt. Het geeft je vertrouwen, omdat je voelt dat het goed is zoals het is.

.

Ontdekken wie je bent – 5 Inspiratievragen

  • Waar wordt jij echt blij van? En van welke mensen word je echt blij?
  • Wat/wie geeft jou energie en wat kost je energie?
  • Wat krijg jij vaak als compliment terug te horen?
  • Herken je een rode draad in jouw leven?
  • Hoe omschrijf jij jezelf als jij op je allerbest bent?

.

Wil jij hier verder mee aan de slag?

Vraag hieronder 52 vragen aan om jezelf beter te leren kennen.

Je ontvangt er nu tijdelijk een mini-cursus journalen bij wat jou nog meer zelfinzicht geeft en helpt bij loslaten.

.

Vraag jij je af? Wat maakt mij bijzonder?

Geloof mij: Jij bent bijzonder. Jij bent uniek en nu juist door helemaal jezelf te zijn word jij gewaardeerd. Als iedereen zich aanpast, dat is toch super saai? En wil jij daar onderdeel van zijn? Het kost je alleen maar energie in plaats van dat het het je gelukkig maakt en voldoening geeft.

Wanneer ga jij starten met de zoektocht naar jezelf? Naar wie je werkelijk bent?

Neem jezelf serieus en ga ontdekken wat voor prachtig mens je bent. Ga ontdekken wat jij in dit leven te brengen en te leren hebt. Wat typisch jij is. Vind vrienden die echt voor jou kiezen. Precies om wie jij bent. Vind jouw tribe.

Leef jouw leven.

.

Hoe Kristel zichzelf weer terugvond

In de eerste sessie ontving Kirstel een duiding van haar geboortehoroscoop. Geen toekomstvoorspelling, maar gericht op haar potentieel. Ze kreeg inzicht in wat typisch haar was. Inclusief haar kwaliteiten en gaven en valkuilen.

Na de duiding gingen we de diepte in tijdens coachgesprekken en kon er een transformatie plaats vonden. Ze kreeg tussendoor opdrachten die haar zelfbewustzijn vergrootte, waaronder de 52 inspirerende vragen. Ik verbaas me nog regelmatig wat een levensverandering er plaats vindt tijdens een coachtraject van 3 maanden.

Wil jij ontdekken wie je bent en hier zelfstandig mee aan de slag?

Lees snel verder over hoe je de 52 inspirerende vragen om te ontdekken wie je bent, kunt ontvangen.

Nu inclusief een gratis mini cursus voor nog meer zelfinzicht en voor slechts 11,-.

.

.

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.