lezen, boek, geen tv, ontspanning
Interesselijst voor een zinvoller leven
april 3, 2019
jezelf zijn, kies voor jezelf, zelfacceptatie, aanpassen, geloof in jezelf
Weet jij wie jij werkelijk bent?
april 19, 2019
Laat alles zien

Wat is een horoscoopduiding?

tekening, horoscoop, astrologisch profiel, missie

Reacties van klanten over hun astrologisch profiel

  • Een openbaring voor mij was de horoscoopduiding die Els voor mij heeft gemaakt. Hiermee valt veel op zijn plek, de basis eigenlijk, waarvan we mede door invloeden van buitenaf niet meer bewust zijn.
  • Het voelde voor mij als het krijgen van cadeautjes.
  • De horoscoop sluit volledig aan bij mijn persoonlijke ontdekkingsreis.


Ik krijg wel eens reacties met ongeloof als ze horen over een geboortehoroscoop. Ik kan het me aan de ene kant voorstellen, want het is toch te bizar voor woorden dat de stand van de planeten zoveel invloed op ons leven hebben?!

Toch is het zo. Velen merken het al aan de volle maan. Ze slapen dan bijvoorbeeld onrustiger. En dan heb je naast de maan ook nog de planeten Mars, Venus, Mercurius, de Zon, Pluto, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Chiron. Die allemaal hun eigen betekenis en invloed hebben.

.

Iedereen is uniek!

Met een horoscoopduiding, ook wel een astrologisch profiel genoemd, kijk ik naar de standen van alle planeten hoe ze stonden op jouw precieze geboortetijd. Ik lees dit af op een tekening als dat je hierboven ziet. Hier staan de planeten, dierenriemtekens en huizen afgebeeld, samen met lijnen en andere tekentjes. Al deze informatie samen laten zien wie jij van nature bent. Wat jij hier te leren hebt in dit leven. Wat jouw kwaliteiten zijn èn jouw valkuilen. Wat jij te betekenen hebt in dit leven. Wat de bedoeling is dat jij hier op aarde te doen hebt.   

.

Wat heb jij nodig om vitaal en gelukkig te zijn?

Je krijgt met jouw astrologisch profiel handvaten en inzichten mee over wat nodig voor jou is om je vitaal en gelukkig te voelen. Hoe jij overkomt op een ander. Welk levensgebied belangrijk voor jou is. Ook kan ik erin zien wat jij mee gekregen hebt in dit leven vanuit jouw familielijn of uit jouw vorig leven. Het laat zien waarom jij bent zoals je bent. 

.

Zielsontwikkeling

Toen ik een aantal jaren terug mijn eigen duiding kreeg vielen er heel wat kwartjes op zijn plaats. Ik snapte eindelijk waarom ik me heel mijn leven gevoeld heb zoals ik me voelde. Het was voor mij dus een openbaring toen ik hier uitleg over kreeg. In ons unieke astrologisch profiel vind je inzichten wat je kan doen om de patronen die zijn blijven liggen in jouw familielijn of vorig leven nu te doorbreken. Wat je mag doen om hier een groei in te maken. Welke stap jij mag maken op zielsniveau, in jouw zielsontwikkeling. En dit vind ik echt heel gaaf! Deze boodschap helpt mij nog elke dag om mijn leven te leiden zoals het bedoeld is. 

.

Jouw missie

Ik geloof namelijk dat we allemaal met een bepaalde reden hier op aarde zijn gekomen. We zijn hier om iets te leren. We hebben iets te betekenen in dit leven. Wij allemaal, dus jij ook!

Wil jij weten wat jouw missie is? Jouw zielsontwikkeling? Wil jij meer inzichten over wie jij bent? Welke patronen jij mag doorbreken en hoe je dit kan doen? Wil jij weten wat helpend is voor jou? Een astrologisch profiel helpt je bij deze vragen.

.

Een duiding van je astrologisch profiel is onderdeel van mijn coachtrajecten.

.

Lees hier het blog over het jezelf tijd geven voor het creëren van jouw verlangen.

.