Je komt net thuis van een bezoek aan een vriendin.
Genoten heb je van het lachen en een inspirerend gesprek.
Dit gevoel zou jij best vaker willen.
Want de laatste periode lijkt een negatieve energie op de voorgrond te staan.
Dit is geen fijne energie en het houd je weg van wat je werkelijk wilt.
Je denkt steeds vaker: “Ik ben klaar met die negativiteit, frustratie en onzekerheid”.
Je wilt weer lekkerder in je vel zitten en controle hebben over jouw gedachten.

Je wilt vertrouwen ontwikkelen in je leven. 

En weer rust in je hoofd en lijf en het gevoel van vrijheid ervaren.Door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven heb ik me jaren gevangen gevoeld. Gevangen in mijn lichaam en in mijn gedachten. Ik cijferde mezelf weg en had een gebrek aan eigenwaarde. Ik was gaan geloven dat ik nooit meer zou kunnen leren en werken, naar aanleiding van een opmerking van een arts ten gevolge van een ongeluk. Mijn gevoel dat ik niks voorstelde werd hiermee bekrachtigd en ik ging me nog meer aanpassen uit angst voor afwijzing.

Totdat ik ontdekte dat het anders kan en het anders bleek te zijn.

Ondanks de verandering in de wereld voel ik steeds vaker momenten van flow en vertrouwen. Naast dat ik met momenten mijn energie naar beneden voel zakken door de huidige omstandigheden, lukt het me steeds weer om een optimistische kijk op het leven te houden en dat aan te trekken wat ik heel graag wil. En dit geeft vrijheid, rust en vertrouwen!

Dit gun ik jou ook!Wil jij je weer lekkerder in je vel voelen en controle krijgen over jouw gedachten?

Doe mee met de cursus In 8 stappen lekkerder in je vel | Je gedachten de baas.

Wat kun je verwachten?
Je ontvangt 8 weken lang, praktische opdrachten, inspiratie, en fijne meditaties met grote impact.
Dit helpt je minder fijne gedachten en gevoelens los te laten en het helpt je trillingsfrequentie te verhogen. Je frequentie is de energie die jij uitzendt vanuit jouw gevoelens. Hoe hoger deze is, hoe lekkerder jij in je vel zit en hoe meer gewenste situaties en fijne gevoelens jij aantrekt. En hoe meer vertrouwen jij in het leven krijgt!

Elke week ontvang je 2 mails met een filmpje, audio, opdracht en/of meditatie waar jij die week mee aan de slag gaat. Zo is het behapbaar, krijg je kans om de inspiratie eigen te maken en geldt de kracht van herhaling. Je ontvangt dus niet een overload aan informatie, waardoor je afhaakt. Less=more.

Daarbij stimuleer ik jou de gehele cursus de focus te brengen naar dat wat jij graag wenst!

De 8 stappen naar lekkerder in je vel

 • Stap 1: Intenties

 • Stap 2: Positieve mindset & Loslaten

 • Stap 3: Negatieve energie opruimen

 • Stap 4: Van dromen naar doen

 • Stap 5: Frequentie verhogen

 • Stap 6: Energiegevers

 • Stap 7: Verbinding met de natuur

 • Stap 8: Eerste hulp bij blokkades


  Nu voor € 79.  Hi! Ik ben Els van Dongen

  Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was.

  Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat ik tot veel meer in staat ben dan ik altijd gedacht heb en dat ik zelf een grote invloed heb op hoe ik me voel. Dit gun ik jou ook.

  Als holistisch coach help ik volwassenen (weer) in contact komen met wat ze diep van binnen willen en wie ze werkelijk zijn. Op weg naar Vrijheid, Vertrouwen en Innerlijke rust.

  Ik geloof dat alles mogelijk is.

  Ook jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt.

   

  Cursist ervaringen

  "Hallo Els. Ik vind het een erg fijne cursus!

  Het ochtendritueel was en is een hele fijne start van de dag. Als ik me down voel, eigenlijk nergens zin in heb, dan helpt het ochtendritueel me echt om me anders te gaan voelen. Het voelt goed om iedere dag iets te kunnen doen om me beter te voelen.
  Ik vind het heel fijn om iedere week een nieuwe "opdracht" te krijgen en kijk er steeds naar uit. Omdat het voor mij persoonlijk heel fijn voelt om iedere week iets anders te doen om aan mezelf te werken. Dat is voor mij een hele interessante uitdaging.

  Ik doe alles met veel plezier, energie en positiviteit.
  Ik ben dankbaar dat ik de stap heb gezet om de cursus te gaan doen. Mijn dank hiervoor."

  José

  "Wat een fijne cursus. Het is erg overzichtelijk en zeker niet teveel, wat vaak wel is met online trainingen. Ondanks dat Els meerdere facetten van persoonlijke ont-wikkeling aan bod laat komen, is de cursus goed te doen!
  Het fijne aan de cursus vond ik dat je niet alleen het stukje aanpakt waar je last van hebt, maar ook op andere vlakken inspiratie krijgt. De cursus heeft bijgedragen aan het vergroten van mijn bewustwording.
  De afwisseling van de verschillende oefeningen is prettig en je kunt zo echt stap voor stap aan jezelf werken. En de meditaties zijn fijn!

  Het is iedereen aan te raden… Wil jij je lekkerder in je vel komen te zitten, gun jezelf deze cursus. Els is een topper, voor wie het nog niet wist!"

  Joan.

  Ben jij er klaar voor om de regie over jouw leven te nemen?
  En angst, frustratie en onzekerheid in te ruilen voor meer vertrouwen en rust?
  Wil jij ervaren hoeveel invloed jij hebt op hoe jij je voelt?
  En wil jij de focus brengen naar dat wat jij wenst?


  Vraag nu de cursus aan.
  Op weg naar een fijn gevoel, lekkerder in je vel en je gedachten de baas.

  Je investering is nu € 79.

   

  Deze cursus is iets voor jou

  • Als jij controle wilt over jouw gedachten
  • Als jij verantwoordelijkheid wilt nemen voor jou leven
  • Als je klaar bent om je los te maken van alle negatieve invloeden om je heen
  • Als jij hier dagelijks 15 minuten aandacht aan wil besteden.
  • Als jij je hart wilt volgen en wilt doen wat juist is voor jou
  • Als jij jouw trillingsfrequentie wilt verhogen, wat nodig is om dichter bij je verlangen te komen.
  • Als jij zelfstandig en laagdrempelig aandacht aan jezelf wil geven.

  Wat anderen zeggen

  "Ik ben blij dat ik me heb aangemeld voor deze leuke cursus. Wat heeft het me veel inzicht en rust gegeven. De cursus bracht me in het hier en nu. Ik pak meer momenten voor mezelf en ga helderder zien wat er speelt in mijn leven. En ik word rustig van jouw meditaties. Heerlijk! Ze hebben me trouwens ook geraakt. De tranen stroomden bij de loslaat meditatie. Ik was iedere dag gemotiveerd om met de opdrachten bezig te gaan en keek elke week weer uit naar de opdracht van de komende week. Ik lees nog regelmatig dingen terug. Dank je wel hiervoor."

  Petra

  "De cursus komt persoonlijk gericht over. Het gebruik van de video's, waarin Els je welkom heet en het een en ander toelicht, maakt dat je je welkom voelt, serieus genomen voelt en Els in je nabijheid blijft. De cursus wordt logisch opgebouwd. Telkens geeft Els weer een terugblik op de afgelopen week. Door middel van oefeningen, affirmaties, metaforen en omdenken blijf je bij de les. Els zorgt voor de nodige feedback. Ieder mag de cursus in zijn eigen tempo volgen en terugkomen op de zaken waar je nog niet tevreden over bent. Het is geen wedstrijd, maar een kans om positiever het leven te omarmen. Je leert bewust te kijken naar hoe je met de fijne en minder fijne levenservaringen om kunt gaan. De cursus is zo opgebouwd, dat je deze gerust weer opnieuw kunt volgen."

  Chantal

  "Wat een leuke, leerzame en fijne manier om meer tijd in jezelf te investeren.
  Van de wet van aantrekkingskracht tot letterlijk loslaten wat jou niet meer dient.
  Nu ik in quarantaine zit, zet ik iedere dag een nieuwe affirmatie en start de dag met een meditatie.
  Met opruimen in huis ben ik inmiddels begonnen en doe iedere dag 1 klusje en dat geeft energie en ruimte in mijn hoofd. En leuker nog, het is niet eens vervelend om te doen!
  Iedere week een andere opdracht om aan te werken. Benieuwd naar volgende week Els!"

  Juul  Wil je er graag een persoonlijke coachsessie bij? Stuur me een app of mail om deze in te plannen.
  Voor € 111,- heb jij 1,5 uur mijn expertise en betrokken aandacht om de diepte in te gaan.