Heb jij ook een wens of verlangen, maar blijf je stil staan?

Ik wenste meer tijd, energie en rust voor mezelf.
Ik wilde graag voor mezelf beginnen. Én het huis van mijn dromen wachtte op mij.
Helaas veranderde er niks, door gedachten als: ‘Dat kan ik toch niet. Daar heb ik geen geld voor of wat zullen
anderen daarvan denken’.

Totdat ik besloot om van dromen naar doen te gaan. Ik zocht een inspiratiebron, wat me inzichten en een stok achter de deur gaf en momenten om te delen.
Ondertussen heb ik mijn wensen gerealiseerd en ben ik bezig met een volgende droom: Het creëren van een moestuin/voedselbos.

Dit gun ik jou ook!Je voelt dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu laat zien


Je voelt een innerlijke onrust

Je wilt een verandering, maar je komt niet in beweging

Jij maakt verkeerde keuzes voor jezelf en twijfelt aan je kunnen

Je wilt dit niet meer en bent er klaar mee

Jij wilt weten wat jij echt wilt en keuzes maken die goed zijn voor jou

Dit is jóuw moment om te kiezen voor de cursus Van Dromen naar Doen


Doe mee met de 12-weekse cursus waarin jij helderheid krijgt in waar jij diep van binnen naar verlangt.
De cursus die jou helpt om in beweging te komen in de juiste richting voor jou, waarbij je JA zegt tegen jezelf.


START 31 augustus 2021

Inschrijven tot en met 22 augustus!Wat brengt jou deze cursus?

 
 • Je verbind je met waar je werkelijk naar verlangt. Vaak denken we te weten wat we willen, maar is het niet concreet genoeg en blijft het vaag, waardoor het je niet lukt om door te pakken.
 • Je krijgt inzicht in wat jou nu nog tegenhoudt en wat je eraan kunt doen. Zodat je met vertrouwen en geloof in jezelf de volgende stappen gaat zetten.
 • Je krijgt verschillende voorbeelden aangereikt om je energie te verhogen, waardoor jouw wens steeds dichterbij komt.
 • Je spreekt je creativiteit en intuïtie aan, waardoor het luisteren naar je hart leidend wordt.
 • Je leert werken vanuit jouw onderbewuste en de kracht van het Universum.
 • Je staat stil bij wat echt belangrijk is voor jou en welke stappen jij mag zetten naar een betekenisvol en tevreden leven.
 • Je gaat met energie aan de slag voor dat waar jij graag naar toe wilt!
 

"Geloof in jezelf en geloof in je dromen!"Wat kun je verwachten in de cursus Van Dromen naar Doen?


 

Jouw verlangen

Ontdek wat je echt wilt en hoe je dit naar je toehaalt. Ik neem je hierin stap voor stap mee met waardevolle opdrachten, meditaties en visualisaties.
Online live middag

Online live middag met gelijkgestemden, waarin je voelt wat je echt wilt. Je gaat dit verlangen deze dag uitwerken in een droomschaal, wat je in de actie-modus brengt. Je krijgt hierdoor energie om er mee aan de slag te gaan.

Motivatie

Ik bied je een stok achter de deur doordat je wekelijks een motivatiemail met opdracht in je mailbox ontvangt.

 
 

2 live momenten

2 online live groepsmomenten van 40 minuten voor jouw vragen

(Q&A).


Deze cursus past bij jou als je er klaar voor bent om in beweging te komen
en de verantwoordelijkheid wilt nemen over jouw leven.
Online live dag


Een week na de start van de cursus staat er een online middag gepland wat de basis vormt voor deze cursus. Onder begeleiding van mij verbind je je met je verlangen. Je tuned deze dag in op het gevoel van vrijheid, moeiteloosheid en vertrouwen. Je gaat daarna jouw droomschaal maken. Een soort van moodboard wat staat voor jouw wens waar jij naartoe wilt groeien.

We staan deze middag stil bij de stappen die nodig zijn om jouw verlangen te verwezenlijken. Ik licht deze stappen toe aan de hand van hoe mijn man en ik ons boshuis hebben gemanifesteerd. Er is die middag ook ruimte voor jouw vragen.


Een paar reacties:


“De droomschaal moedigt je aan om voor je verlangen te gaan. Het helpt je dagelijks herinneren aan wat echt belangrijk is voor jou.”

“De live dag was echt top. Ik lig nog een beetje rond te zweven. Ben ook meteen in de doe modus gegaan. Voelt echt heerlijk!”
Wat anderen zeggen over deze cursus

 
"Door het volgen van de cursus, van dromen naar doen, heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen. Ik voel nu dat ik wel een eigen bedrijf op kan starten en daar een succes van kan maken. Dit gevoel van zelfvertrouwen kwam bij een visualisatie heel sterk binnen. Heel bijzonder! De cursus begon online met het maken van een droomschaal, dat was erg leuk om te doen. Verstand op nul en met je gevoel iets moois creëren was heerlijk. De wekelijkse mails en opdrachten die daarop volgen zijn goed te volgen, de meditaties en visualisaties zijn fijn om naar te luisteren en geven rust. Els staat de hele cursus voor je klaar. Ze geeft je precies op de juiste momenten de adviezen die je nodig hebt of even een peptalk om door te zetten. Els is een topper! Ik geef toe dat het hard werken was, het gaat niet vanzelf, maar het was zeker de moeite waard! Groetjes van I."
"De cursus is echt een cadeautje aan mezelf. Wat een energie krijg ik ervan om bezig te zijn met dat wat ik toch echt graag zou willen. Vanuit focus, door de praktische opdrachten elke week, lukt het me meer en meer om er ook echt handen en voeten aan te geven. Ik kom in een flow en belemmeringen raken op de achtergrond. Eerst nog vooral omdat ik weet dat die belemmerende gedachten niet de waarheid zijn. Maar gedurende de cursus kan ik er al van heel wat afscheid nemen omdat ik voel dat het anders is. Deze cursus geeft me bevrijdende vleugels. Heerlijk! Het is dat ik nu vol focus bezig ben… maar ik kijk al uit naar het volgende verlangen om mee aan de slag te gaan. En dan pak ik gewoon weer terug op al jouw waardevolle mails en opdrachten uit deze cursus, Els. Bedankt!" Brenda Verstegen
"Ik heb bij Els de cursus gedaan, omdat ik op een tweesprong stond. Blijf ik doen wat ik al jaren doe en wat ik leuk vind of ga ik een andere kant op waar ik enorm blij van word. Door Els en door deze cursus heb ik ontdekt hóeveel energie ik krijg van wat ik nu doe. Mensen om mij heen merken hoe enthousiast ik hiervan word. Ja, ik ben dus een andere weg in geslagen. Mijn droomschaal helpt mij hier ook zeker bij. Hij staat op een plek waar ik telkens langs loop. Ik zie dus steeds wát ík graag wil! De begeleiding van Els na de online live middag heeft mij geholpen om de focus te houden op mijn doel en op waar ik blij van word." Sandra Dijks
 


Belangrijke data

De cursus start op dinsdag 31 augustus 2021

De live dag staat gepland op maandagmiddag 6 september 2021 van 13u tot 17u.
Deze dag is het donkere maan en dit is een prachtig moment om te dromen!

Let op: 22 augustus is laatste dag voor inschrijven.


Investering

Nu voor € 179,- ipv € 199,-
Hi! Ik ben Els van Dongen


Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was. Daarnaast was ik een enorme twijfelkont en perfectionist en stond wat de ander wenst voorop. Dit maakte dat ik het erg lastig vond om keuzes te maken die goed waren voor mij.

Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat ik tot veel meer in staat ben dan ik altijd gedacht heb. Dit gun ik jou ook.

Als holistisch coach help ik intuïtieve vrouwen weer in contact komen met wat ze diep van binnen willen en wie ze werkelijk zijn. Zodat ze de juiste keuzes gaan maken en voorbij hun belemmeringen gaan.
Ook jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt.


 


Deze cursus is voor jou als jij...

 
 • in beweging wilt komen en keuzes wilt maken die goed zijn voor jou
 • voelt dat je meer uit je leven wilt halen, maar nog niet goed weet hoe
 • meer helderheid en richting wilt krijgen in waar jij naar toe wilt groeien
 • klaar bent om los te laten wat jou niet meer dient
 • knopen wilt doorhakken en wilt stoppen met twijfelen
 • tools wilt leren hoe jij je verlangen gaat aantrekken
 


Deelnemers over de livedag

 
 


Ik neem jou heel graag mee op reis van dromen naar doen!


Investering


Nu voor € 179,- ipv € 199,-


Veel gestelde vragen 

Ik kan de livedag niet. Komt er een opname?

Nee, er komt geen opname ivm de privacy van de deelnemers. Wel krijg je alle instructies hoe je jouw droomschaal maakt. De kennis die ik deel krijg je in PDF vorm en de visualisatie stuur ik je ook na.

Hoeveel tijd ben je per week kwijt aan de opdrachten?

Reken op 1,5 - 2,5 uur per week als je serieus met de opdrachten aan de slag wilt.

Ik ben niet zo van in groepsvorm werken. Past deze cursus dan wel bij mij?

Dit is een cursus waar je geheel zelfstandig te werk gaat. Alleen de livedag is online samen met anderen. Je kunt die dag zo actief meedoen als jij wilt. En zoals ik bij vraag 1 deel, kun je de opdrachten ook zonder de livedag maken.

Heb je al een concreet verlangen nodig voordat je start met deze cursus?

Nee, dat is niet nodig. Met de oefeningen die ik deel ga je contact maken met wat jij graag wilt. Hier bouw je in de cursus op verder.

Ik heb bij jou al een coachtraject of workshop gevolgd waar ik de stappen geleerd heb, is het dan toch waardevol?

Zeker. Herhaling is altijd waardevol. En het is fijn om stapsgewijs onder begeleiding te bouwen aan een nieuw verlangen.
 


Wil je me spreken om te kijken of deze cursus de juiste keuze voor jou is?
Vraag via info@elsvandongen.com een gesprek aan, zodat we kunnen onderzoeken wat jij nu nodig hebt.