Herken jij je in het volgende?


Weet jij goed wat je wilt, maar heb je moeite om door te pakken? Heb je mooie plannen en ideeën in je hoofd, maar houdt de twijfel in jezelf je tegen? Geef je elke keer weer iets of iemand voorrang? Denk jij veel in gedachten als dat het niet mogelijk of haalbaar is voor jou?

Hoe zou het voor je zijn als je weer balans voelt tussen werk en privé? Om weer flow te voelen in plaats van altijd het gevoel van hard werken? Hoe zou het voor je zijn om vanuit rust en vertrouwen toe te werken naar wat jij echt wilt? Naar jouw persoonlijke doelen. In lijn met wie jij bent, met jouw missie of jouw persoonlijke waarden. Van vol naar betekenisvol.

Wil jij focus brengen op wat jij echt wilt en kun jij wel een stok achter de deur gebruiken?

Dan is deze groepstraining mogelijk iets voor jou.

CREËER HET LEVEN DAT JIJ WILT

In deze 3 maanden training staat wat jij echt wilt centraal. Je gaat hier de focus op leggen en tijd en ruimte voor creëren. Ontdekken wat voor jou echt belangrijk is. Grenzen stellen, loyaal zijn naar jezelf en balans tussen geven en nemen zijn hier belangrijke pijlers in. Je gaat leren hoe je met de juiste mindset je verlangens gaat verwezenlijken. Ik zal met mijn enthousiasme, betrokkenheid en persoonlijke aandacht een grote stok achter jouw deur zijn en zal jou inspireren vanuit de gedachte dat alles mogelijk is.
Training

We starten op 9 maart 2020

Investering

499,-

De investering voor de basis training is €499,-
Dit is incl. opdrachten en meditaties. 6 online groepssessies (via computer). Ondersteuning en inspiratie vanuit een besloten fb groep. En je krijgt feedback van mij op het script wat je gaat schrijven over je verlangen.

Voel jij nu dat je er klaar voor bent om je hardnekkige overtuigingen aan te kijken op een diepere laag voor een grotere impact en wil je de maximale support?

Dan raad ik je de VIP groepstraining aan van € 749,-.
In dit traject gaan we naast de basistraining in drie 1 op 1 sessies samen de diepere laag onderzoeken, waardoor er op energetisch niveau een verandering plaatsvindt. Hiermee doe je diepgaande inzichten op en krijg je persoonlijke handvatten waarmee je afscheid kunt nemen van deze hardnekkige overtuigingen.

Gedurende de hele VIP-training krijg je extra support van mij via whats app.

In deze training leer je....

Hoe je vanuit rust en vertrouwen toe werkt naar dat waar jij naar verlangt.
Hoe je omgaat met hardnekkige blokkades.
Hoe je tijd en ruimte maakt voor jouw ideeën en je jezelf motiveert en doorpakt.
Hoe je jezelf als prioriteit stelt, zonder dat dit ten koste gaat van een ander.
Hoe je focus houdt bij wat je echt wilt en hoe je de juiste keuzes gaat maken.
Ik ga je stimuleren om afspraken met jezelf na te komen, waarbij ik een grote stok achter jouw deur zal zijn, zodat je niet afhaakt, je weer verliest in afleidingen of dat je weer in een oude valkuil stapt. En uiteraard ga je het zelf DOEN!

Als jij klaar bent om nu echt het leven te gaan creëren wat jij wilt, vraag dan nu een gesprek met mij aan.


Let op. Deze training is voor jou als je echt gemotiveerd bent en klaar bent met excuses. Als je weet dat er niks verandert als je hetzelfde blijft doen als je altijd deed. Als je commitment hebt naar jezelf, naar mij en naar de groep.
Het is een super gave training waar je kennis op gaat doen wat je altijd met je mee zult dragen. En hoe leuk is het om samen met gelijkgestemden een goeie basis te leggen naar jouw droomleven en elkaar daarbij te ondersteunen?

Wil jij graag meer info over deze training en/of heb je interesse? Vraag dan nu een gesprek aan via onderstaande button.
TESTIMONIAL

"De training is voor mij ontzettend helpend geweest. Hoewel ik even getwijfeld heb (want geld uitgeven aan mezelf deed ik niet zo vaak) voelde ik heel sterk dat dit passend voor me zou zijn. Ik wilde weg uit een bepaalde situatie, dat wist ik zeker. Maar ik wist nog niet zo goed waar naar toe en vooral hoe ik dat dan vast zou kunnen houden. De training is voor mij echt life changing geweest. Het kwam precies op het goede moment op mijn pad. Mijn leven is 180 graden veranderd. Ik stond op standje overleven, en ervaar nu weer zingeving in mijn leven. Ik kan je niet vertellen hoe waardevol dat is! Ik heb Els als een betrokken coach ervaren. Het was prettig dat de training 3 maanden duurde, zo had ik het vertrouwen dat ik niet terug zou vallen in oude patronen. Ik zou de training dan ook zeker aanraden aan iedereen die verandering wilt, maar dat op de een of andere manier toch niet zelf voor elkaar krijgt! Voel je een ja? Zeker doen!"
Marlou