Hoe ziet een coachtraject eruit?

“Els, ik zag je website en herkende zoveel van wat jij schrijft. Ik worstel al even met mezelf. Ik voel dat ik meer te bieden heb dan ik nu laat zien in mijn werk, en tegelijk voel ik veel onzekerheid en twijfels of ik het wel kan. Ik voel een leegte, een bepaalde onrust van binnen. Ik draai op de automatische piloot en laat me veel leiden door controle of door meningen van anderen. Ik wil ontdekken wat ik zelf heel graag wil en dat ik dit met vertrouwen kan  gaan doen, want nu gaat er vanalles door mijn hoofd, maar kom ik niet verder. Ik ben benieuwd wat jij hierin voor mij kunt betekenen en hoe een coachtraject eruit ziet.”

Deze vraag kreeg ik van een klant die hulp zocht bij haar zoektocht. Ik deel in dit blog hoe een traject bij mij verloopt, zodat jij kunt lezen of dit mogelijk is wat jij nu nodig hebt.

.

Jouw unieke ontwikkelingsweg

Na een kennismakingsgesprek waarin duidelijk is geworden wat je graag met dit coachtraject wilt bereiken,waar je naartoe wilt groeien, starten we met een astrologisch profiel. Dit is een mooie basis om jezelf beter te leren kennen (denk aan je kwaliteiten en valkuilen) en een beeld te krijgen van je unieke ontwikkelingsweg. Welke richting jij op kunt groeien om het beste uit dit leven te halen.

.

Iedereen is uniek en loopt zijn eigen pad

Daarna ontstaat er wat er mag ontstaan. Dit is bij iedereen anders, omdat iedereen een uniek en eigen pad loopt en iedereen een ander beginpunt heeft en groeit op eigen tempo. Elk moment opnieuw kijk ik wat dan nodig is en het best passend voor jou. 

.

Je leert weer contact te maken met je innerlijke stem

Een belangrijk resultaat is dat je weer contact leert maken met je innerlijke stem, zodat je erachter komt wie jij werkelijk bent en wat jij graag wilt. Los van wat mensen om jou heen graag wensen of graag zouden zien. Jij staat centraal. Je gaat leren hoe je jouw ideale leven gaat creëren. Je gaat alle belemmeringen die je tegenkomt in je proces aankijken en omzetten in een krachtige energie naar vrijheid en vertrouwen. 

.

Een gereedschapskist vol met tools

Ik zet tijdens het coachtraject verschillende tools in. Deze kies ik intuïtief. Wat naar boven komt op dat moment. Ik leg dit meestal uit als dat ik een gereedschapskist heb met verschillende tools en ik pak er dat gereedschap uit dat op dat moment het beste past of nodig is. Dit kan een tool zijn die werkt op het onbewuste niveau (op zielsniveau) maar ook coachtechnieken die op het verstandelijk en lichamelijk niveau werken.

.

Holistische visie

Ik werk vanuit een holistisch mensbeeld, wat ervan uitgaat dat elk mens als heel geboren wordt en bestaat uit een verstand, een lichaam en een ziel. En deze zijn alle 3 bijna even belangrijk. Je kunt niet zonder een van deze 3 en ik besteed met name aandacht aan het zielsdeel wat vaak vergeten wordt en naar mijn mening het belangrijkste deel is om te ontwikkelen in ons leven.

Ik ben heel nuchter en aards en vind het heel mooi om het zielsdeel hiermee te verbinden. Het is namelijk niet het een óf het ander. We zijn onderdeel van één geheel. 

.

Je leert jezelf kennen

Je gaat in dit coachtraject jezelf beter leren kennen. Wat je diep van binnen wilt en wie je werkelijk bent. Je komt je schaduwkanten en valkuilen onder ogen. Je gaat je kwaliteiten en gaven herkennen en leren hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Je gaat leren wat jouw ontwikkelingsweg is en je gaat onderzoeken wat jij wilt op alle levensgebieden die voor jou op dat moment belangrijk zijn. 

.

Opdrachten en meditaties

Naast regelmatig gesprekken krijg je opdrachten, meditaties en visualisaties mee naar huis voor verdere verdieping en bewustwording. Deze zijn heel praktisch en je kunt er tijdens het traject altijd vragen over stellen en feedback op krijgen, zodat het groeiproces buiten de gesprekken doorgaat. 

.

Astrologisch profiel

Tijdens het traject pakken we regelmatig terug op je astrologisch profiel en de huidige planeetstanden. Bijvoorbeeld bij elke nieuwe maan, maar ook als er grote invloeden zijn vanuit de planeetstanden die van invloed kunnen zijn op jouw ontwikkelingsproces. 

.

Resultaat van het traject Op zoek naar jezelf

Wat veel klanten ervaren na het traject is dat ze meer rust en zingeving ervaren. Hun vertrouwen is versterkt, omdat ze in zichzelf zijn gaan geloven en hebben leren vertrouwen op het groter geheel en op hun intuïtie. Ze hebben geleerd om hun grenzen aan te geven en loyaal te zijn aan zichzelf zonder schuldgevoel. Zijn milder geworden naar zichzelf en staan positiever in het leven. De energie stroomt weer.

.

Wat klanten over mij zeggen

Rustig, duidelijk, liefdevol confronterend, toegankelijk, open, warm, empathisch, enthousiast, betrokken, zonder oordeel luisteren, puur, spiritueel en tegelijk heel nuchter.

In de recensies kun je een aantal klantervaringen lezen.

.

Denk jij nu, dit is wat ik nodig heb? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan maken we een afspraak om elkaar te leren kennen en om te onderzoeken of dit is wat jij nu nodig hebt. Ik help je er graag bij.

Wil je me eerst wat beter leren kennen? Vraag dan hieronder het gratis ebook aan waar ik een oefening in deel waar veel klanten en lezers mooie inzichten uit opgedaan hebben.

Innerlijke rust

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *