Els innerlijke rust en vrijheid
Voel jij regelmatig een innerlijke onrust?
Vraag jij je steeds vaker af: “Is dit het nou?”
Heb jij regelmatig gedachten als: “Wie zit nu op mij te wachten?'”of “Ik ben niet goed genoeg.”? Of vind jij het lastig om keuzes te maken voor jezelf?
Zegt je gevoel dat je meer te betekenen hebt en uit het leven kunt halen dan je nu laat zien?
Wil jij graag een verandering in jouw leven en van jezelf een prioriteit maken?

Vraag dan nu dit gratis e-book aan op weg naar
innerlijke rust, vertrouwen en zingeving
Je leert de redenen achter jouw innerlijke onrust kennen.
Met een waardevolle oefening maak je de balans van jouw huidige leven en jouw gewenste situatie visueel in beeld.
Hiermee krijg je richting en kun je met focus op naar een volgende stap.
Je wordt gemotiveerd om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Yes, ik gun mezelf deze opstap naar innerlijke vrijheid!

Je ontvangt hierna automatisch mijn maandelijkse inspiratiemails.


Wat anderen ervan zeggen

“Het e-book leest prettig en de oefening is perfect om je leven “onder de loep te nemen”. Hoe sta je in je leven, welke balans is er, wat kun je jezelf bieden? Een fijne leidraad om alles een plek te geven en nader te bekijken. Door kleine stapjes te zetten en de weg te bewandelen, uiteindelijk naar datgene wat je wilt bereiken. De weg naar je doel wordt in het e-book vergemakkelijkt.”

“Praktisch, het gaf overzicht en duidelijkheid over mijn situatie. Een moment om even stil te staan bij jezelf en fijn dat je ook je vragen hierover kunt delen met jou.”

⁠”Super prettig om te lezen. Ik vond het inspirerend en verhelderend. Ik ging kritisch kijken naar wat IK belangrijk vind en hoe IK hier verandering in kan aanbrengen.”


Over mij

Ik ben Els van Dongen, persoonlijke groeicoach en help vrouwen bij het ontdekken van wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. Voorbij belemmerende gedachten en blokkades. Op weg naar een gevoel van vrijheid, innerlijke rust, vertrouwen en zingeving.

Ik heb jaren geworsteld met overtuigingen als dat ik het niet waard was en niks voorstelde. Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Mijn innerlijke reis heeft me vertrouwen in mezelf en in het leven gegeven. Ik voel me nu vrij en betekenisvol en heb ervaren dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft.   

Dit gun ik jou ook.