Els innerlijke rust en vrijheid
Voel jij regelmatig een innerlijke onrust?
Vraag jij je steeds vaker af: “Is dit het nou?” Qua werk of je relatie.
Heb jij regelmatig gedachten als: “Wie zit nu op mij te wachten?'”of “Ik ben niet goed genoeg.”?
Zegt je gevoel dat je meer te betekenen hebt en uit het leven kunt halen dan je nu laat zien?
Wil jij graag een verandering in jouw leven en van jezelf een prioriteit maken?

Vraag dan nu dit gratis e-book aan op weg naar
innerlijke rust, vertrouwen en zingeving
Je leert de redenen achter jouw innerlijke onrust kennen. En met een waardevolle oefening maak je de balans van jouw huidige leven en  jouw gewenste situatie inzichtelijk.
Hiermee krijg je richting en kun je met focus op naar een volgende stap.

Yes, ik gun mezelf deze opstap naar innerlijke vrijheid!

Je ontvangt hierna automatisch mijn maandelijkse inspiratiemails.


Wat anderen ervan zeggen

“Wat een leuk ebook! Daar ga ik zeker iets mee doen Els! Het zal me zeker verder brengen!”

“Praktisch, het gaf overzicht en duidelijkheid over mijn situatie. Een moment om even stil te staan bij jezelf en fijn dat je ook je vragen hierover kunt delen met jou.”

⁠”Super prettig om te lezen. Ik vond het inspirerend en verhelderend. Ik ging kritisch kijken naar wat IK belangrijk vind en hoe IK hier verandering in kan aanbrengen.”


Over mij

Ik ben Els van Dongen, persoonlijke groeicoach en help vrouwen bij het ontdekken van wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. Voorbij belemmerende gedachten en blokkades. Op weg naar een gevoel van vrijheid, innerlijke rust, vertrouwen en zingeving.

Ik heb jaren geworsteld met overtuigingen als dat ik het niet waard was en niks voorstelde. Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Mijn innerlijke reis heeft me vertrouwen in mezelf en in het leven gegeven. Ik voel me nu vrij en betekenisvol en heb ervaren dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft.   

Dit gun ik jou ook.