Gun jezelf nu jouw opstap naar innerlijke vrijheid


Yes, ik gun mezelf innerlijke rust!

Vraag hieronder het gratis e-book aan.
Op weg naar innerlijke rust, vertrouwen en zelfliefde.

Je ontvangt hierna automatisch mijn goed gelezen maandelijkse inspiratiemails voor meer bewustwording en innerlijke rust.


Wat anderen erover zeggen


Over mij

Els van Dongen persoonlijke groeicoach

Hi, Ik ben Els van Dongen.

Als holistisch coach help ik mannen en vrouwen bij het ontdekken van wie ze werkelijk zijn en wat ze diep van binnen willen. Voorbij belemmerende gedachten en blokkades. Op weg naar een gevoel van thuiskomen bij jezelf, vrijheid, innerlijke rust, vertrouwen en zingeving.

Ik heb jaren geworsteld met overtuigingen als dat ik het niet waard was en niks voorstelde. Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Mijn innerlijke reis heeft me vertrouwen in mezelf en in het leven gegeven. Ik voel me nu vrij en betekenisvol en heb ervaren dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft.  

Dit gun ik jou ook!

Je ontvangt hierna automatisch mijn goed gelezen maandelijkse inspiratiemails, voor meer bewustwording en innerlijke rust.