Over mij

Het kan! Het werkte voor mij en het kan ook voor jou


Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen werken en leren ten gevolge van een ongeval. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was.

Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Ik leerde werken met mijn onbewuste en met de kracht van het Universum. Ik verbaas me er nog regelmatig over wat er allemaal mogelijk is.
Daarnaast ben ik stil gaan staan bij wat echt belangrijk is voor mij en ben daarin stappen gaan zetten naar een betekenisvol leven. Ik ben erg leergierig en ga geen uitdagingen meer uit de weg als ik voel dat dit de weg is voor mij. Ik word zelfs enthousiast van mijn ontdekkingen over het leven. Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan.

Het vertrouwen in mezelf en in het groter geheel is erg gegroeid. Ik kan nu leven vanuit overgave en dit geeft enorm veel vrijheid, rust, energie en vertrouwen.

Angst maakte plaats voor trots. Vermoeidheid maakte plaats voor energie. Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen. Zelfkritiek maakte plaats voor zelfacceptatie. En een gevangen gevoel maakte plaats voor een bevrijd gevoel.

Merk je dat de gedachten "Is dit het nou?" en "ik ben niet goed genoeg" regelmatig door je hoofd schieten? Zou je eigenlijk meer uit het leven willen halen dan je nu doet?

Wat als je eindelijk innerlijke rust en voldoening mag ervaren en van daaruit kunt gaan handelen?
Laat mij je helpen. Ik ben persoonlijke groeicoach en ik help je weer contact te maken met wat je diep van binnen wilt en wie je werkelijk bent. Met holistische en systemische coaching help ik jou voorbij je belemmeringen te komen, waardoor je weer gaat geloven in jezelf. Je kunt én bent zoveel meer dan je denkt.

Dit alles geeft zoveel vrijheid, dat gun ik jou!

In het onderstaande interview deel ik een gedeelte van mijn verhaal, waaronder mijn eerste
Kies voor jezelf ervaring en wat deze stap voor positieve gevolgen heeft gekregen voor mijn leven.