Over mij

Het kan! Het werkte voor mij en het kan ook voor jou


Lange tijd heb ik me tegenhouden door verschillende belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen werken en leren ten gevolge van een ongeval. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was.

Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we nu kunnen denken!
Ik ben stil gaan staan bij wat nu echt belangrijk is voor mij in mijn leven en ben daarin stappen gaan zetten, wat mij nu veel rust en voldoening geeft.Ik kwam er achter wat het onbewuste voor invloed heeft op ons en heb ervaren dat je je eigen geluk kunt creëren!
Mijn vertrouwen in mezelf en vertrouwen in het groter geheel zijn enorm toegenomen.
Ik kan nu leven vanuit overgave en dit geeft enorm veel vrijheid en vertrouwen.

Angst maakte plaats voor trots. Vermoeidheid maakte plaats voor energie. Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen. Zelfkritiek maakte plaats voor zelfacceptatie. En een gevangen gevoel maakte plaats voor een bevrijd gevoel.Ik ben Els van Dongen en als persoonlijke groeicoach help ik jou graag om voorbij je belemmeringen of verlies te komen, zodat ook jij meer rust, vertrouwen en zingeving gaat ervaren en weer in contact komt met wat je diep van binnen wilt. Met wie je werkelijk bent.


Mijn leven is geen gemakkelijke leerschool geweest. Ik had het graag anders gezien. Toch durf ik te zeggen dat ik de hobbels en diepe dalen die ik door ben gegaan dankbaar ben. Dankzij deze ervaringen ben ik nu gekomen waar ik nu sta. En heb ik nu een eigen coachbedrijf waar ik met veel plezier en passie in werk. Het klopt!
Ook geloof ik dat we problemen meemaken om hier iets van te leren. Pik je dit niet op, dan blijven de problemen zich herhalen totdat je er wel iets mee doet.

Ik kan je zeggen dat ik nu met trots en blijdschap mijn leven voluit ben gaan leven. Ik durf het veilige, vertrouwde los te laten en risico’s te nemen. Ik durf voor mezelf te kiezen en weet dat ik dit ook waard ben. Ik doe waar ik me goed bij voel, waar ik enthousiast van word, ook als iemand anders daar wel eens heel anders over zou kunnen denken.
Ik ben door de dikke beschermlaag die ik in mijn leven heb opgebouwd heen gekomen, waardoor ik weer kan voelen wat IK wil en wat IK belangrijk vind.

Dit alles geeft zoveel vrijheid, dat gun ik jou!

Als jij nu in een situatie zit, waarin je denkt: Is dit het nou? Als jij voelt dat je meer uit je leven kunt halen?
En hier graag hulp bij wilt, waarbij je je begrepen voelt en er naar je geluisterd wordt zonder oordeel?

Neem dan hier contact met me op.

Alle tools die mij goed verder hebben geholpen heb ik klaar liggen om jou te begeleiden in jouw groeiproces.

Wat klanten over mij zeggen:
Rustig, duidelijk, liefdevol confronterend, toegankelijk, open, warm, empathisch, enthousiast, betrokken, zonder oordeel luisteren, puur, spiritueel en tegelijk heel nuchter.

Heb vertrouwen in jezelf, er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!