Over mij

Het kan! Het werkte voor mij en het kan ook voor jou


Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen werken en leren ten gevolge van een ongeval. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was.

Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Ik leerde werken met mijn onbewuste en met de kracht van het Universum. Ik verbaas me er nog regelmatig over wat er allemaal mogelijk is.
Daarnaast ben ik stil gaan staan bij wat echt belangrijk is voor mij en ben daarin stappen gaan zetten naar een betekenisvol leven. Ik ben erg leergierig en ga geen uitdagingen meer uit de weg als ik voel dat dit de weg is voor mij. Ik word zelfs enthousiast van mijn ontdekkingen over het leven. Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan.

Het vertrouwen in mezelf en in het groter geheel is erg gegroeid. Ik kan nu leven vanuit overgave en dit geeft enorm veel vrijheid, rust, energie en vertrouwen.

Angst maakte plaats voor trots. Vermoeidheid maakte plaats voor energie. Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen. Zelfkritiek maakte plaats voor zelfacceptatie. En een gevangen gevoel maakte plaats voor een bevrijd gevoel.

Als jij nu in een situatie zit, waarin je denkt: 'Is dit het nou?' Als jij voelt dat je meer uit je leven kunt halen.
En je hier graag hulp bij wilt, waarbij je je begrepen voelt en er naar je geluisterd wordt zonder oordeel?

Als persoonlijke groeicoach help ik jou graag voorbij je belemmeringen en/of verlies te komen. Zodat ook jij meer rust, vertrouwen en zingeving gaat ervaren en weer in contact komt met wat je diep van binnen wilt, met wie je werkelijk bent.

Dit alles geeft zoveel vrijheid, dat gun ik jou!