Stel jezelf eens voor zittend op de bank met een gevoel van innerlijke rust.

Terugkijkend op je dag met een gevoel van waardering en voldoening.

Je bent blij met jezelf en voelt liefde voor de mensen om je heen en liefde voor jezelf. 

De rem en de klein makende gedachten die jij jaren hebt gevoeld, zijn op de achtergrond.

Vertrouwen en genieten staan nu op de voorgrond. Je luistert naar wat je innerlijke stem je vertelt en weet wat jij nodig hebt en wat jij diep van binnen wilt.

Dit gun ik jou. Hoe zou het voelen als je dit echt zo ervaart? Ben jij klaar met die innerlijke onrust en zelfafwijzing?

Reis met me mee naar een krachtige verbinding met jezelf.

 

Toen ik hoorde dat ik kanker had, stond mijn leven ineens op zijn kop en kwam er veel angst, verdriet en onzekerheid op me af. De innerlijke rust en geloof in mezelf die ik de afgelopen jaren had eigen gemaakt, werd opnieuw onder mijn voeten vandaan getrokken. 

Gelukkig kan ik je zeggen dat ik uiteindelijk de behandeling met veel veerkracht doorlopen heb. Ik koos ervoor om alle wijsheid die ik afgelopen jaren had opgedaan toe te passen. En dit ging met succes! Het lukte me weer om een optimistisch kijk op het leven te houden en ervaarde steeds vaker momenten van flow en vertrouwen tijdens mijn herstelproces. 

Uiteindelijk voelde ik heel sterk waar het echt om draait: LEVEN in verbinding met jezelf. Dit gevoel gun ik jou ook! Om deze reden heb ik deze online cursus gemaakt, zodat ook jij meer innerlijke rust en vertrouwen gaat voelen. En gaat ervaren hoe jij invloed hebt op hoe jij je graag wilt voelen.

Ik gun je een leven waarbij het weer stroomt in jou.

Waar je het YES gevoel bij krijgt.Kom weer in verbinding met jezelf

Doe mee met de cursus Een 12 weekse innerlijke reis naar een krachtige verbinding met jezelf.

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt 12 weken lang praktische en krachtige oefeningen, inspiratie, en fijne meditaties met grote impact.
Dit helpt je in contact te komen met wie je werkelijk bent. Je ervaart hoe het voelt om minder fijne gedachten en gevoelens los laten. En ik stimuleer jou je trillingsfrequentie te verhogen. Een trillingsfrequentie is de energie die jij uitzendt vanuit jouw gevoelens. Hoe hoger deze is, hoe lekkerder jij in je vel zit. En hoe meer vertrouwen jij in het leven krijgt!

Elke week ontvang je 1 of 2 mails met een filmpje, een audio opname, een waardevolle opdracht, of meditatie waar jij die week mee gaat oefenen. Zo is het behapbaar en krijg je kans om de inspiratie eigen te maken. Het is een praktische, ervaringsgerichte, inspirerende cursus. Je ontvangt dus niet een overload aan informatie, waardoor je afhaakt. Less = more.

Je ontvangt wekelijks een krachtige affirmatie voor die week en een lied waar je stil van wordt.

Tijdens je 12 weekse innerlijke reis heb je 3 keer de mogelijkheid om je vraag aan mij te stellen via app of mail.

Daarbij stimuleer ik jou de gehele cursus de focus te brengen naar dat wat jij graag wenst! 

 
Ik neem je liefdevol en motiverend mee op reis naar innerlijke rust, zelfliefde en een gevoel van vrijheid.
Op weg naar thuiskomen bij jezelf.

 

Bonus

Als bonus ontvang je bij de cursus:

 • 52 inspirerende vragen om jezelf beter te leren kennen. 
 • mini-cursus journalen waar je door middel van schrijven je onbewuste bewust maakt.

 

De thema's die aan bod komen zijn:

 • Afstemmen op een juiste energie

 • Positieve mindset & Loslaten

 • Negatieve energie opruimen

 • Afstemmen op wat jij wilt

 • Ontspannen ademhaling

 • Zelfliefde verhogen

 • Ontdek wie jij werkelijk bent

 • Jouw innerlijke waarden


  DIT JAAR NOG VOOR € 97.  Hi! Ik ben Els van Dongen

  Lange tijd heb ik me laten tegenhouden door belemmerende gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nu op mij te wachten’. Ik heb jaren gedacht dat ik niks voorstelde, dat ik het niet waard was.

  Totdat ik met de juiste hulp mijn belemmeringen overwon en erachter kwam dat ik tot veel meer in staat ben dan ik altijd gedacht heb en dat ik zelf een grote invloed heb op hoe ik me voel. Dit gun ik jou ook.

  Als holistisch coach help ik volwassenen (weer) in verbinding komen met wat ze diep van binnen willen en wie ze werkelijk zijn. Op weg naar Vrijheid, Vertrouwen, Levensvreugde en Innerlijke rust.

  Ik geloof dat alles mogelijk is.

  Ook jij kunt én bent zoveel meer dan je denkt. 

  Cursist ervaringen

  "Hallo Els. Ik vind het een erg fijne cursus!

  Het ochtendritueel was en is een hele fijne start van de dag. Als ik me down voel, eigenlijk nergens zin in heb, dan helpt het ochtendritueel me echt om me anders te gaan voelen. Het voelt goed om iedere dag iets te kunnen doen om me beter te voelen.
  Ik vind het heel fijn om iedere week een nieuwe "opdracht" te krijgen en kijk er steeds naar uit. Omdat het voor mij persoonlijk heel fijn voelt om iedere week iets anders te doen om aan mezelf te werken. Dat is voor mij een hele interessante uitdaging.

  Ik doe alles met veel plezier, energie en positiviteit.
  Ik ben dankbaar dat ik de stap heb gezet om de cursus te gaan doen. Mijn dank hiervoor."

  José

  "Wat een fijne cursus. Het is erg overzichtelijk en zeker niet teveel, wat vaak wel is met online trainingen. Ondanks dat Els meerdere facetten van persoonlijke ont-wikkeling aan bod laat komen, is de cursus goed te doen!
  Het fijne aan de cursus vond ik dat je niet alleen het stukje aanpakt waar je last van hebt, maar ook op andere vlakken inspiratie krijgt. De cursus heeft bijgedragen aan het vergroten van mijn bewustwording.
  De afwisseling van de verschillende oefeningen is prettig en je kunt zo echt stap voor stap aan jezelf werken. En de meditaties zijn fijn!

  Het is iedereen aan te raden… Wil jij je lekkerder in je vel komen te zitten, gun jezelf deze cursus. Els is een topper, voor wie het nog niet wist!"

  Joan.

  Ervaar hoeveel INVLOED JIJ HEBT op hoe jij je voelt.

  Ruil frustratie en onzekerheid in voor meer VERTROUWEN EN RUST.

  En breng je FOCUS naar dat wat jij wenst en nodig hebt.

   

  Vraag nu de cursus aan.
  Op weg naar een fijn gevoel, in verbinding met jezelf.

   

  Je investering is nu € 97.

   

  Deze cursus is iets voor jou

  • Als jij niet zo lekker in je vel zit
  • Als jij controle wilt over jouw gedachten
  • Als jij voelt dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu laat zien
  • Als jij los wil laten wat jou tegenhoudt
  • Als jij je hart wilt volgen en wilt doen wat juist is voor jou
  • Als jij een positieve verandering in je leven wilt creëren
  • Als jij zelfstandig en laagdrempelig aandacht aan jezelf wil geven.

  Wat anderen zeggen

  "Ik ben blij dat ik me heb aangemeld voor deze leuke cursus. Wat heeft het me veel inzicht en rust gegeven. De cursus bracht me in het hier en nu. Ik pak meer momenten voor mezelf en ga helderder zien wat er speelt in mijn leven. En ik word rustig van jouw meditaties. Heerlijk! Ze hebben me trouwens ook geraakt. De tranen stroomden bij de loslaat meditatie. Ik was iedere dag gemotiveerd om met de opdrachten bezig te gaan en keek elke week weer uit naar de opdracht van de komende week. Ik lees nog regelmatig dingen terug. Dank je wel hiervoor."

  Petra

  "De cursus komt persoonlijk gericht over. Het gebruik van de video's, waarin Els je welkom heet en het een en ander toelicht, maakt dat je je welkom voelt, serieus genomen voelt en Els in je nabijheid blijft. De cursus wordt logisch opgebouwd. Telkens geeft Els weer een terugblik op de afgelopen week. Door middel van oefeningen, affirmaties, metaforen en omdenken blijf je bij de les. Els zorgt voor de nodige feedback. Ieder mag de cursus in zijn eigen tempo volgen en terugkomen op de zaken waar je nog niet tevreden over bent. Het is geen wedstrijd, maar een kans om positiever het leven te omarmen. Je leert bewust te kijken naar hoe je met de fijne en minder fijne levenservaringen om kunt gaan. De cursus is zo opgebouwd, dat je deze gerust weer opnieuw kunt volgen."

  Chantal

  "Wat een leuke, leerzame en fijne manier om meer tijd in jezelf te investeren.
  Van de wet van aantrekkingskracht tot letterlijk loslaten wat jou niet meer dient.
  Nu ik in quarantaine zit, zet ik iedere dag een nieuwe affirmatie en start de dag met een meditatie.
  Met opruimen in huis ben ik inmiddels begonnen en doe iedere dag 1 klusje en dat geeft energie en ruimte in mijn hoofd. En leuker nog, het is niet eens vervelend om te doen!
  Iedere week een andere opdracht om aan te werken. Benieuwd naar volgende week Els!"

  Juul

  FAQ

  1Hoeveel tijd vraagt de cursus per week?
  Elke week ben je ongeveer 20 minuten kwijt met de inspiratie, meditatie of lezen van de opdracht. Ik raad je aan om dagelijks te oefenen met de opdracht, of oefening van de week om je bewustwording te vergroten en je nieuwe inzichten eigen te maken. 10 minuten per dag is al top! Langer kan altijd. Oefenen kan ook op het toilet ;-).
  2Zit er een online leeromgeving bij?
  Je ontvangt elke week 1 of 2 mails met de les van die week. Dit heeft als voordeel dat je elke week de nieuwe les rechtstreeks in je mailbox krijgt en hiervoor geen inloggegevens nodig hebt. Bijkomend voordeel is dat je zo altijd toegang hebt tot de lessen, omdat je ze in je mailbox kunt terugkijken. Je kunt de lessen dus zo vaak herhalen als je wilt.
  3Is er een optie voor coaching bij?
  Sowieso heb je de mogelijkheid om 3 keer tijdens de 12 weekse cursus je vragen met mij te delen via de app of mail. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een 1 op 1 gesprek met mij te plannen om door je blokkades heen te breken. Stuur mij een mail met de vraag voor coaching, met bericht dat je deze cursus doet. Dan plannen we een gesprek in. Voor de speciale prijs van € 111,- ontvang je anderhalf uur mijn liefdevolle en betrokken aandacht en expertise. Ik stem op dat moment af, op wat jij wilt en nodig hebt.
  4Kun je de lessen in een keer allemaal tegelijk krijgen?
  De cursus is zo opgezet, dat het behapbaar is en dat het niet alleen bij doornemen van de lessen blijft. Het gaat nu juist om het oefenen met de lesstof. Zodat je de inzichten gaat integreren in je leven. Verandering gaat namelijk stap voor stap. Om deze reden kies ik ervoor om elke week een nieuwe les te delen.
  5Wanneer krijg je de bonussen?
  De 52 vragen en de journal cursus ontvang je de dag na inschrijving van de cursus. Zo kun je hier de hele cursus aandacht aan geven wanneer jij wenst.